Mačvan o povratku u Partizan: "Kada budem zdrav..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.05.2019.
18:34
Izvor: Sportske.net

Krilni centar progovorio o planovima za budućnost i mogućnosti da se još jednom vrati u Partizan.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Dva mandata odradio je Milan Mačvan u Partizanu, a u minulom periodu spekulisalo se da bi i treći put mogao da obuče dres voljenog kluba.

Srpski košarkaš oporavlja se posle druge teške povrede kolena koju je doživeo kao igrač Bajerna i za sada su svi planovi usmereni na oporavak i povratak na teren.

"Svi znaju da navijam za Partizan i dolazio sam dva puta. Rekao sam da ne mogu da pravim planove. Želim da budem zdrav. Prvo moram da vidim da li mogu da se vratim na teren nakon dve teške povrede. Onda tek mogu da razmišljam da li bi me želeli oni, ili neki drugi klub", objasnio je Mačvan u razgovoru za "Nezavisne".

Iza Milana Mačvana nalazi se košmarna 2018. godina u kojoj je dva puta kidao ligamente istog kolena.

Što se tiče Partizana, njegova želja je da se crno-beli vrate na staze stare slave, a nema garancija da će u narednom periodu ponovo zaigrati za voljeni klub.

"Važno je da se klub vrati na stare staze, da dolaze kvalitetni stranci, što se izgubilo u nekom prošlom periodu. Partizan je moj klub, pratim ga i sad, videćemo, to je sve što mogu da kažem", zaključio je Mačvan.

Košarkaš Bajerna igrao je za Partizan kao pozajmljen igrač Makabija iz Tel Aviva u sezoni 2011/12, a potom je sezonu 2014/15 takođe proveo u klubu iz Humske.

Mačvan je sa Partizanom osvojio "duplu krunu" 2012. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke