Mačvan nije potpuno spreman!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.11.2014.
12:49
Izvor: Sportske.net

Krilni centar KK Partizan NIS Milan Mačvan naći će se u sastavu za predstojeći duel sa Asesoftom ali je priroda njegove povrede takva da se ne oseća potpuno spremnim.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vest da Milan Mačvan nije obnovio povredu zadnje lože obradovala je u ponedeljak "Grobare" koji su se ponadali da će krilni centar biti u stanju da zaigra u sutrašnjem meču sa Asesoftom.

Trener Partizana Duško Vujošević objasnio je da će Milan Mačvan biti u sastavu ekipe, ali da nije potpuno spreman što znači da ne treba očekivati da krilni centar "zapinje" protiv Rumuna.

"On bi trebalo da bude u sastavu, nije potpuno srpeman, osim što je smanjio kilažu. Trenirao je individualno i povreda je ostavila traga. U pitanju je mala ruptura koja je duboka i lekari su procenili da bol koji je osetio nema veze sa tom povredom i da nije opasnost, već nešto preko čega treba da se ide. On će polako ulaziti u tim i što se tiče spreme i što se tiče forme", rekao je Vujošević.

Milan Mačvan doživeo je povredu zadnje lože već na prvom susretu koji je odigrao nakon povratka u klub.

Nakon kraće pauze i nekoliko propuštenih utakmica u ABA ligi i Evrokupu Mačvan se za vikend vratio na parket ali je ponovo osetio bol zbog čega je u ponedeljak podvrgnut pregledu magnetnom rezonancom koja je otklonila strahovanja da se radi o obnavljanju povrede.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Tuesday, 11.11.2014
13:51

Dule, samo polako sa Milanom, uvedi ga samo ako bude trebalo, nemoj nista da forsiras!

avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 11.11.2014
22:08

Ja ne znam zašto ljudi lupaju negativne na komentare ovog tipa!?
Pa valjda je Milanovo zdravlje na prvom mestu, pa tek onda tamo neka utakmica protiv Asesofta, ili bilo kog' drugog tima!
Bolje da pauzira čovek još jednu utakmicu, pa i da izgubimo, ali da se oporavi skroz, nego da se rizikuje, pa da se obnovi nešto; pu, pu daleko bilo.
Jedina logika za minusovanje, podrške zdravlju, je ne želeti čoveku dobro, skidam kapu svakom' ko razmišlja na taj način. "Svaka čast"!