Mačvan ima poruku za navijače Partizana, ovo je plan!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.06.2020.
19:07
Izvor: Sportske.net, Nova.rs

Sportska ličnost dana je Milan Mačvan, naš dugogodišnji košarkaški reprezentativac koji je odlučio da okonča igračku karijeru.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

On je još sinoć na Tviteru najavio da će danas objaviti nešto veoma važno, jutros se u celu priču (nesmotreno) uključio i italijanski novinar Emilijano Karćija, na šta su se ''upecali'' i mnogi drugi, ali vrlo brzo Mačvan je otklonio sve dileme.

U svojoj 31. godini odlučio je da završi igračku karijeru, pre svega zbog sve više problema sa povredama, naglašavajući da njegova kolena više ne mogu da izdrže.

Tokom dana je na tu temu govorio za ''Nova.rs'', potvrdivši da je povreda glavni razlog ranog povlačenja sa parketa, ali će u košarci svakako ostati.

Navijači Partizana su se nadali da će se kao igrač ovog leta vratiti među crno-bele, od toga, jasno, nema ništa, ali Partizan je Mačvanova ljubav bio i ostao, pa je s tim u vezi u pomenutom razgovoru najavio povratak u nekoj drugoj ulozi.

''Iskreno, povratak u Partizan nije isključen, ali u nekom drugom vidu.

Verujem da će mnogi biti razočarani i da će se osetiti šokirano, ali ukoliko ne mogu da pružim sto posto, ako ne mogu da uživam, a to ne mogu zbog svojih kolena, ne želim da varam ljude.

Pokušao sam da ostanem pošten i da završim karijeru kako valja'', izjavio je Mačvan.
-
Baner 10

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke