Ma, ovo je tek početak - Bokan sprema još tri velika transfera za Evroligu!

Autor: Darko Mitrović
petak 15.06.2018.
09:09
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Na desetine igrača nalazi se na radaru šampiona ABA lige!

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Podgorička Budućnost je u prošloj sezoni uspela da prekine Zvezdin trofejni niz u ABA ligi i izbori plasman u elitno evropsko takmičenje.

Od tada, čelnici ovog kluba čine sve kako bi ekipa Aleksandra Džikića što jača dočekala start u Evroligi, uz istovremeno ispunjavanje uslova u vezi infrastrukture u dvorani ''Morača''.

Nekoliko velikih poslova je već obavljeno kada je u pitanju ekipa za sledeću sezonu. Nikola Ivanović i Nemanja Gordić su potpisali nove ugovore, a angažovana su i dvojica stranaca - Koti Klark, jedan od najbojih igrača VTB lige i Edvin Džekson iz Barselone.

Međutim, tu se Podgoričani neće zaustaviti, pa njihov prvi čovek Dragan Bokan najavljuje dovođenje još dvojice ili trojice kvalitetnih igrača.

''Menadžment i uprava rade jedan deo, a sportski drugi deo posla. Prati se na desetine igrača, ali angažovaćemo samo one koji treba da budu prevaga. Želimo da dovedemo konkretna pojačanja. Dakle, do početka septembra očekujem dva ili tri konkretna pojačanja", istakao je Bokan, a prenose ''Vijesti''.

Među navijačima Crvene zvezde i dalje tinja nada da Budućnost možda neće ispuniti uslove po pitanju infrastrukture, ali Bokan uverava da će i tu biti sve u redu.

''Sve ide prema planu, a radovi će se za desetak dana zahuktati u Morači. Kraj rekonstrukcije očekuje se do početka septembra. U stalnom smo kontaktu sa Evroligom, sve ide kako treba. Nema nikakve dileme hoćemo li igrati Evroligu'', poručio je Bokan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Friday, 15.06.2018
11:08

Што се стално тај део око дворане потенцира, неразумно. Боље је да се пише какву ће екипу Звезда скоцкати него ове небулозе.