Ma, koga zanima žreb, Muta najavio GAŽENJE u Kini!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.03.2019.
13:54
Izvor: Sportske.net, Srpski Telegraf

Pomoćnik selektora Đorđevića puca od optimizma u susret Svetskom prvenstvu u Kini.

Screenshot: YouTube, Sportske.net
Screenshot: YouTube, Sportske.net

Povezane vesti

Pre par dana obavljen je žreb grupa za Svetsko prvenstvo koje će se od 31. avgusta do polovine septembra održati u Kini, reprezentacija Srbije biće u grupi sa Angolom, Italijom i Filipinima, dok će nam u drugoj fazi najveći rival biti Španija, koju ćemo morati da savladamo ako želimo da izbegnemo Amerikance pre finala.

Opširnije o sistemu takmičenja čitajte OVDE, a pomoćnika selektora reprezentacije Srbije Miroslava Nikolića uopšte ne brinu imena rivala, što je potvrdio uizjavi za ''Srpski telegraf''.

''Nema žreb nikakve veze. Nama ako dođu svi igrači, a uveren sam da će ovaj put tako biti, dovoljno smo jaki da možemo sve da sameljemo. Grupa nas uopšte ne zanima.

Mi hoćemo da osvojimo zlato, je l' tako? E, pa onda nema šta da gledamo protiv koga moramo da igramo dalje, već samo da gazimo. Italija, Španija, Amerika, od svih moramo da budemo bolji da bismo osvojili titulu'', poručio je popularni Muta.

I zaista, ekipa koja ima Tea, Jokića, Bjelicu, Bogdana i ostale asove ne treba nikog da se plaši.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale1389
Monday, 18.03.2019
15:08

Samo da bude sloge u ekipi i da im Sale utubi u glavu da niko nije iznad dresa, grba i ekipe. Slogom mogu da pobjede sve, uz malo sportske srece. Sretno momci i svi smo uz vas.

avatar
Gravity
Monday, 18.03.2019
15:03

Muto idi popi nesto