Ma kakav "Drim-tim", posle njegovog otkaza, Ameri su itekako pobedivi!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.07.2019.
17:26
Izvor: Sportske.net

Ima onih koji se i ne raduju ovakvoj situaciji u reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država.

Beta/AP Photo/Steve Dykes
Beta/AP Photo/Steve Dykes

Povezane vesti

Nije zanimljivo, ako nas pitate.

Mnogi od nas su želeli najjaču reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država na Svetskom prvenstvu u Kini, ali već nakon otkaza Entonija Dejvisa i Džejmsa Hardena je bilo jasno da to nećemo gledati.

Usledili su otkazi kao na traci, Erik Gordon, Si-Džej Mekolum, Bredli Bil, Zajon Vilijamson i Tobajas Heris.

Danas je usledio novi otkaz, kako prenosi Šams Čarania na Tviteru, otkazao je možda i najbolji među ostatkom, Demijan Lilard, član Portlanda.

Ko je ostao?

Plejmejkeri i bekovi: Kajl Lauri (Toronto), Donovan Mičel (Juta), Kemba Voker (Šarlot).

Krila i krilni centri: Harison Barns (Sakramento), Kajl Kuzma (Lejkersi), Kevin Lav (Klivlend), Kris Midlton (Milvoki), Pol Milsap (Denver), Džejson Tejtum (Boston), Pi-Džej Taker (Hjuston).

Centri: Andre Dramond (Detroit), Bruk Lopez (Milvoki), Majls Tarner (Indijana).

Naravno, jaki su kao crna zemlja, ali daleko od toga da su nepobedivi. Greg Popovič će pozvati zamene u američkom kampu, biće to najverovatnije Markus Smart, Džejlen Braun, Danđelo Rasel i Aron Gordon.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SuperstarEasy
Wednesday, 24.07.2019
09:12

u ovom sastavu tesko da su favoriti

avatar
Jagger86
Wednesday, 24.07.2019
08:51

Sportske da srede da nam odma predaju pehar..da se ne cimamo , daleko je Kina. Nadam se da se samo reprezentativci ne tripuju da će da osvoje po sistemu "lako ćemo"..pošto vidim da su im već novinari dodelili zlato.

avatar
Gorila u magli! LFC
Tuesday, 23.07.2019
23:57

Kod njih najjace oruzije je Greg Popovic covek koji godinama gradi kosarku po nasem sistemu,pod 'nasem sistemu' mislim na evrposku kosarku,sto dalje aplicira da poznaje timove koji su mu konkuretni za titulu.najveci izazov bice kako igrati protiv njegove taktike

avatar
neme
Tuesday, 23.07.2019
22:12

Sta vam je ljudi kad Kembica krene da zatrpava Tea trazicemo da sudija svira kraj ali odmah.A i Micel je slab .😨

avatar
rivarinho
Tuesday, 23.07.2019
21:40

Mozda se neko i omrsi protiv njih, mi svakako necemo, nas selektor cim ih vidi, to je 35 razlike poluvreme. Jednostavno, ako Ameri ne uzmu zlato, uzece neko drugi, Djordjevic sigurno nece.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 23.07.2019
20:10

Kemba, Micel, Tejtum, Aldridz, Dramond.
Lauri, Braun, Midlton, Milsap, Tarner. Slabiji od njihovog moguceg tima sa pocetka spiska jesu. Ali i sa ovim timom su za dve klase jaci od svih.

avatar
Tuesday, 23.07.2019
17:44

Pa dobro sad, da su oslabljeni stvarno jesu ali su daleko od slabog rivala. Plus Greg Popovic na klupi. Mozda su ipak neki polu dream team.

avatar
Z
Tuesday, 23.07.2019
17:43

Info: Zajon nikada nije bio na spisku, Lilard je definitivno otkazao.
Svakako su prejaki, ne i nepobedivi i sto je najbitnije na klupi je GREG!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Tuesday, 23.07.2019
17:32

Jaki uopšte nisu..

avatar
Algebrons
Tuesday, 23.07.2019
17:51

Ma kakvi, čak su izuzetno slabašni. Koje smo mi paljevine, čoveče... Daleko od NJIHOVOG najjačeg sastava, ali i u ovom sastavu oni su babaroga za sve ostale reprezentacije. Njima kao sedamnaesta rezerva u sastav upada jedan Dianđelo Rasel, čovek koji je vodio Bruklin do doigravanja utrpavši u poseku gotovo 25 poena po meču. Da je Srbin, mi bi pisali da je najbolji bek na svetu i da ćemo pokidati prvenstvo, a pošto je rezervna opcija amerima, onda nije strašno i sigurno ćemo moći sa ovim sastavom. Kada se bolje pogleda ovaj spisak, to su sve momci koji su prve (ili druge) zvezde u svojim timovima (Midlton, Kemba, Mičel, Dramond, Tejtum, Lauri, Tarner...), a mi se ložimo na Bogdana koji je četvrta violina u Sakramentu i na Bobija i Bjelicu koji jedva i ugrave minutažu. Jedini naš igrač koji može da parira bilo kom igrači i sa ovog ''lošeg'' spiska SAD-a jeste Jokić. Ne kažem, može se desiti da izgube jednu u 10 mečeva (možda baš finale protiv nas, zašto da ne), ali reći da nisu jaki...

avatar
BloodY RippeR
Wednesday, 24.07.2019
07:02

Lepo si rekao moze da parira ali ako nema tim nece ni on moci da parira. Realno koliko god los sastav da povedu oni su i dalje favoriti a boze moj niko nije nepobediv samo su oni osvajali i kad su bili u losijim sastavima od ostalih reprezentacija ali su i izgubili na svom terenu jer lopta je ipak okrugla i svaki iole kvalitetan tim moze da odigra neku utakmicu iznad svih ocekivanja a onom drugom da nista nekrene za rukom.

avatar
dimebag
Tuesday, 23.07.2019
22:25

Sve stoji što si rekao, daleko od tog da nisu jaki ali moraš priznati da im ovaj tim jako podsjeća na onaj iz 2002 bukvalno se može povući paralela sa svakim igračem iz tog tima :) šta fali malo se nadati ionako je svjetsko u košarci turnir koji USA osvaja a mi i Španci se malo nadamo :D

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 23.07.2019
17:27

Jednostrani igraci, uglavnom