Luka Mitrović spreman za borbu!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.10.2015.
17:21
Izvor: Beta

Dan posle povrede kolena koja ga je zadesila u utakmici protiv Olimpije u ''Pioniru'', kapiten Crvene zvezde Telekom Luka Mitrović ističe da zna šta ga očekuje, s obzirom da je kroz sličnu borbu već jednom prošao tokom karijere.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je danas da je svestan da će oporavak od povrede kolena biti mukotrpan, ali da i pored toga pokušava da ostane pozitivan.

"Desilo se to što se desilo. Ja bih bio najsrećniji da to nije bilo tako. Takav nam je posao i ovakve stvari su nažalost svakodnevna pojava u svetu sporta. Trudim se da ostanem pozitivan, nasmejan, koliko god je to moguće. Prošao sam kroz ovo i znam šta me čeka", rekao je Mitrović za klupski sajt.

Mitrović je juče doživeo težu povredu koleno na utakmici sa Olimpijom. Kapiten Zvezde je već počeo sa oporavkom.

"Moram da se zahvalim svima, ljudima iz sveta sporta, neke ranije nisam imao prilike da upoznam, takođe i ljudima iz drugih sfera života, dobio sam i puno poruka preko društvenih mreža, svima se iz srca zahvaljujem. Rekao sam već, borba nas očekuje, videćemo koliko duga, spreman sam", kazao je on.

Mitrović je sredinom četvrte četvrtine sinoćnje utakmice sa Olimpijom u Beogradu proklizao ispod svog koša, pao na pod i uhvatio se za levo koleno. On je na nosilima iznet sa terena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke