Luka hvali Zvezdin sistem, neka se spreme Teo i ''Armija''!

Autor: Beta Beta
utorak 27.12.2016.
10:39
Izvor: Beta

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da mu nije teško da iz godine u godinu ponavlja istu priču na proslavama pošto su rezultati ekipe svake godine sve bolji.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je u 2016. godini odbranila titulu regionalnog i državnog šampiona, a igrala je i četvrtfinale Evrolige.

"Drago mi je da smo i ovogodišnji deo ove sezone obavili zaista fenomenalno - bez poraza na Jadranu i uz odlične igre u Evroligi. Svake godine ponavljam istu priču kao pokvarena ploča, ali mi to nije problem jer su rezultati iz godine u godinu sve bolji", rekao je Mitrović novinarima na novogodišnjem koktelu crveno-belih u beogradskom hotelu Kraun Plaza.

"Ova godina je za mene bila bolja od prethodne, jer sam se prošle godine povredio. Ove godine sam se vratio u ekipu s kojom sam osvojio dva trofeja i imao priliku da igram u Top 8 Evrolige", dodao je on.

Mitrović je rekao da su crveno-beli stvorili dobar sistem, koji prema njegovoj oceni donosi rezultate.

"Iz godine u godinu postoji sumnja da će se teško ponoviti rezultati iz prethodne godine... Mi ćutimo, radimo u tišni u sistemu koji smo napravili i u kome je mnogo lakše raditi. Ko god da dođe lako se uklopi, prihvati uslove igranja u sistemu i plod takvog sistema su ovakvi rezultati", rekao je kapiten crveno-belih.

Njegov saigrač Nemanja Dangubić rekao je da nije mnogo razmišljao o rezultatima u 2016. godini, ali da je zadovoljan ostvarenim.

"Mnogo uspeha smo ostvarili, mnogo pobeda i zadovoljni smo šta smo uradili. Nisam mnogo razmišljao o tome jer je sezona u toku, a mi imamo još jednu utakmicu u ovoj godini. Idemo u dobrom pravcu i trebalo bi da nastavimo da radimo i verujemo u sebe", rekao je Dangubić.

Zvezda će godinu završti utakmicom protiv prvaka Evrope CSKA iz Moskve u četvratk od 19 sati u Beogradskoj areni.

"Nema bolje utakmice za kraj godine. Očekuje nas najteži mogući zadatak u ovom trenutku, ali to je lepa prilika da godinu završimo na lep način. Nema potrebe da trošim reči na CSKA. Moramo da pružimo maksimum u svim segemntima igre i da se nadamo pobedi", rekao je Dangubić.

On je rekao da će biti veoma teško čuvati Miloša Teodosića u predstojećoj utakmici, ali da kvalitet CSKA nije samo u kapitenu košarkaške reprezentacije Srbije.

"Taj igrač se ne čuva. CSKA nije samo on, već i ostali igrači. Oni su kvalitetan tim. Jačina CSKA nije samo Teo ili (Nando) De Kolo, tu su svi ostali. Mi ćemo morati da pružimo maksimum kako bismo ih zaustavili", naveo je Dangubić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Tuesday, 27.12.2016
13:20

Luka svaka čast deluješ kao pristojan momak ali ako pričamo o košarci index 2,3 (3,5 pts I 1,9 reb ) u EL nije nešto baš za pohvalu . Nekako ti nedostaje hrabrosti, čvrstoće ako ne poradiš na tome teško da ćeš van ABA lige. POZ I NAPRED ZVEZDA