Luka Dončić zna za četiri, Lebron za pet! Bogi i Bjelica srušili Bogdanovića, konačno Bobi i Megin Goga!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.11.2019.
09:39
Izvor: Sportske.net

Sjajno veče, duel Luke Dončića i njegovog idola Lebrona će se prepričavati. Sakramento se upisao, šansu iskoristio Goga Bitadze!

AP Photo/Tony Gutierrez
AP Photo/Tony Gutierrez

Povezane vesti

Upisao se i Sakramento, možda i neočekivano slavili su protiv Jute. Bogdanović je namestio ruku, mnogo bolji šut nego u prethodnim mečevima, mada nije forsirao, 14 poena. Bjelica starter, tri trojke, šest skokova, završio je sa 11 poena.

Na drugoj strani Mičel 24, Bojan Bogdanović 17, imali su pobedu u rukama kada je Bjelica promašio trojku, ali je Harison Barns posle ofanzivnog skoka postigao poene za veliko slavlje u Kaliforniji. Kingsi su izbrisali etiketu jedinog tima bez pobede, ovo je njihov najgori start u 30 godina.

Novi neuspeh za Golden Stejt, u večeri kada su saznali da će Kari najmanje tri meseca biti odsutan zbog loma ruke, San Antonio je odličnom igrom u nastavku slavio u San Francisku. Ubacili su čak 70 poena u nastavku, Pati Mils je oduvao rivala, 31 poen za Australijanca čiji tim je na 4-1. Voriorse čeka duga sezona, D'Anđelo Rasel je ubacio 30 poena, sada je tim na njemu, ali teško je verovati da bi desetkovani "Ratnici" mogli da priprete ove sezone, čak i kada se vrati Kari.

Fantastična partija Luke Dončića nije bila dovoljna za Dalas, Slovenac je ubacio 31 poen, imao 15 asistencija i 13 skokova, ali na nesreću, na drugoj strani je bio Lebron Džejms. "Kralj" je uz 39 poena, imao 16 asistencija, 12 skokova, 4 ukradene lopte, prvo je Deni Grin trojkom doneo produžetak gostima, da bi posle toga Lejkersi stigli do trijumfa. Boban Marjanović konačno na parketu, desetak minuta, 4 poena, 7 skokova.

Čikago je uz 22 poena Ota Portera Džuniora dobio Pistonse, oba tima su na 2-4, Lavin je dodao 26 poena, u samom finišu su Bulsi njegovim koševima okrenuli rezultat.

Niksi su skupo prodali kožu u Bostonu, ali je favorit na krilima Vokera stigao do četvrtog trijumfa u sezoni. Kemba je našao sebe, 33 poena, 5 asistencija, 6 skokova, meč viner je bio Tejtum koji je pogodio težak šut za pobedu. Prošle subote su Seltiksi lako dobili Nikse u Njujorku, sada je jedan od najgorim timova u ligi igrao bolje, Markus Moris je ubacio 29 poena bivšem timu.

Domantas Saboniis je sa 18 poena i 17 skokova presudio Klivlendu, koji je, zanimljivo pred ovaj meč imao pobedu više od Pejsersa. Brogdon je brojao do 25, pa se tako Indijana stabilizovala sa dve pobede nakon 0-3 na startu sezone.

Odlična partija i Goge Bitadzea, iskoristio je povredu Majlsa Tarnera, završio sa 10 poena i 9 skokova...

Tajron Prins je bio odličan Bruklin je slavio protiv Hjustona, nisu ih sprečila ni 36 poena Hardena koji je pogodio tek svaki treći šut, imao pet grešaka. Vestbruk je ubacio 27 poena, ali su on i "Brada" ukupno trojke šutirali 3 od 22, Roketsi su ubacili svega 12 trojki iz 48 pokušaja, 25% procenta šuta, jasno da su Netsi iskoristili šansu. Prins je ubacio 27 poena, LeVert 25, Irving 22, uz 10 asistencija, za drugu pobedu Bruklina u sezoni.

I na kraju, Milvoki se prošetao kroz Orlando, 29 poena, 14 skokova Adetokumba, Orlando nije mogao ništa. Vučević 14 poena, 7 skokova, serija 32:7 Baksa je prelomila utakmicu.

Rezultati:

Golden Stejt - San Antonio 110:127
Sakramento - Juta 102:101
Dalas - Lejkersi 110:119
Čikago - Detroit 112:106
Boston - Njujork 104:102
Indijana - Klivlend 102:95
Bruklin - Hjuston 123:116
Orlando - Milvoki 91:123

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke