''Ludnica'' na Džikićevoj konferenciji: ''Ajd' marš napolje, svi!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.04.2018.
00:27
Izvor: Sportske.net

Trener Budućnosti nije mogao mirno da analizira istorijsku pobedu svog tima.

Beta/aba-liga.com/Budućnost VOLI/Savo Prelević/Mo
Beta/aba-liga.com/Budućnost VOLI/Savo Prelević/Mo

Povezane vesti

Budućnost je večeras u hali ''Morača'' savladala Crvenu zvezdu sa 77:73 i sa 3:1 u pobedama u finalnoj seriji plej-ofa osvojila šampionsku titulu u ABA ligi.

''Sve su utakmice bile blizu, Zvezda je mnogo dobar tim, pravi evroligaški tim. Ovo će ostati zapisano u istoriji kluba. Ja sam rekao da nas prvo interesuje titula. Te priče od oktobra i tako dalje - polako. Čestitam igračima, strućnom štabu, ljudima koji vode klub...

Ovo je timska pobeda, to smo hteli cele sezone...", istakao je Džikić, uz podsećanje da je nekolicina igrača nastupila povređena, poput Dolmana, Barovića, Gibsona.

A onda je nastala prava ''ludnica'' u pres sali...

Kako bi vratio situaciju u normalu, Džikić je svoje igrače, uz osmeh, ispratio rečima ''Ajd' marš napolje, svi''.

O čemu se radi i kako je sve izgledalo, pogledajte od 43:20 u priloženom snimku sa YouTube kanala KK Budućnost VOLI.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 16.04.2018
09:03

Jos jednom cestitke, lijepo je vidjeti ovakvu atmosferu u ekipi...

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Sunday, 15.04.2018
11:04

Trenera Crvene zvezde mts je predstavnik tipične sportske kulture istoimenog kluba - govorim o priloženoj KZŠ. Priča kako uvek prvo polazi od sebe, a ni reč o potezima njegovog kluba, sopstvenim odlukama i igrama igrača na terenu već kaže da im nije dozvoljeno da pobede. Objasni nam ko to Feldinu samom na šutu za 3p za pobedu i Lesoru na ziceru za pobedu brani da pogode i pobede? Pa i četvrta utakmica je bila egal na terenu sa vašim posedom dok Ročesti nije pogrešno dodao i domaći dao kontru, Lazić zakucao u pogrešni deo table, a nakon šuta Enisa za 3p lopta završila na semaforu. Jel trebala Budućnost da se skloni, ne razumem jer ja bolje suđenje u životu nisam video od ovog u 4. utakmici, nijednu jedinu grešku nisam video. Govori o slobodnim bacanjima, pa jel vam sudije krive što 3 puta samo u poslednjoj četvrtini pravite faulove za slobodna bacanja, a da niste izašli iz bonusa. Ne znam kako onda onda očekujete da imati isti broj slobodnih bacanja, jedino da se Budućnosti dosudi 3 prekršaja više u pomenutoj četvrtini. Kaže Ročesti izveo samo 7 slobodnih bacanja u Podgorici, a ne vidi kako ga je Gordić čuvao, koliko snage potrošio, dečko nije stao, čak žrtvovao napad gde nije mogoa da diše u par napada inače da je igrao malo više za sebe, a manje za tim mogao je svaki put da vas izdribla do polaganja. Razlika je što vas sudije godinama malo pogurnu tamo gde vam zapne u završnici utakmice (samo protiv Mege i Partizana viđeno više od 10 puta), a sada nisu htele, pošteno su sudile do kraja i vaš realan rezultat je Budućnosti 5:1 Crvena zvezda mts.

avatar
Magija to smo mi
Sunday, 15.04.2018
08:50

Džile car, a nama nije valjao... Plakao sam se kada sam čuo da više nije trener Partizana

avatar
Goran_Ilic
Sunday, 15.04.2018
08:33

Cestitke Dzile,pokidao si nas ove sezone,5 od 6 ,impresivno.