LŠ - Mega izgubila dobijeno u Baru!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 02.11.2016.
19:52
Izvor: Sportske.net

Iako su imali deset poena prednosti a ulasku u poslednju deonicu i iako su imali dva šuta za pobedu, igrači Mege su izgubili u Baru od Mornara.

BETAPHOTO/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/DS

Povezane vesti

Ekipa Mega Leksa stigla je do drugog poraza u tri kola Lige šampiona pošto je poražena protiv Mornara u "Topolici" u Baru rezultatom 87:85.

Bilo je veoma uzbudljivo, od samog početka. Mornar je vodio tokom većeg dela prvog poluvremena, imali su i +8 (25:17), ali je onda Mega krenula nešto jače i do kraja su stigli do prednosti.

Pred sam kraj treće četvrtine Mega stiže do najveće prednosti koju je jedna ekipa imala u ovom susretu, bilo je plus 10 nakon serije od 10:0 koju je predvodio Rade Zagorac.

Ipak, na drugoj strani Mugoša predvodi domaće ka novoj neizvesnosti, a trojkom Volera stižu i do izjednačenja.

Viđeno je previše grešaka u poslednjim minutima meča, Novak je pogodio trojku za novo vođstvo Mege, da bi nakon novih poena Volera za vođstvo Mornara, Jaramaz sa osam metara preokrenuo.

Feomenalni Voler je stigao do 29. poena na 22 sekunde do kraja kada je doveo svoju ekipu u prednosti od 85:83, ali je Zagorac na drugoj strani izjednačio.

Imali su igrači Mornara dva poena prednosti, Mugoša je napravio petu ličnu na 6 sekundi do kraja, a Novak je promašio polaganje i Kaba zakucavanje, pa je Mornar savladao naš tim.

Voler je imao 29 poena, Džons 19, dok je na drugoj strani Zagorac imao 22 poena, 6 skokova i 2 asistencije, Jaramaz 20 poena, 3 skoka i 3 asistencije, a Jovan Novak 15 poena, 3 skoka i 4 asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke