Loše vesti za "Ratnike", Toronto na pragu istorije?

Autor: Nikola Miloradović
subota 08.06.2019.
20:16
Izvor: Sportske.net

Deluje da bi ova serija mogla da se završi u petoj utakmici.

EPA-EFE/WARREN TODA
EPA-EFE/WARREN TODA

Povezane vesti

Košarkaši Toronto Reptorsa su upisali i treći trijumf u finalnoj seriji, vezali su dva brejka i sada na svom parketu u Kanadi imaju priliku da se domognu prvog šampionskog prstena u istoriji.

Kavaj Lenard igra fantastičan plej-of, sa druge strane su Voriorsi imali problema sa povredama, sve to dovelo je do rezultata 3:1 u seriji za Toronto, samo jednom u istoriji tim je uspeo da se vrati iz ovakve situacije, to su pre tri godine uradili Klivlend Kavalirsi, upravo protiv Golden Stejta.

Sada je na četi Stiva Kera da ponovi čudo koje je LeBron izveo sa Kavsima, ali je utisak da će to biti nemoguća misija za najbolji tim u ligi.

Kevin Durent je odavno van parketa, bilo je najava da bi mogao da se vrati tokom finalne serije, ali nije nastupao u prva četiri meča velikog finala.

Prema pisanjima iz SAD, utisak je da neće biti spreman ni za utakmicu broj pet.

Kevin Durent

Novinar "ESPN" Brajan Vindhorst je preneo da su u Golden Stejtu frustrirani činjenicom da ne mogu da računaju na najboljeg igrača, ali i da kako stvari stoje Durent neće biti spreman za gostovanje u Kanadi.

"Durent jednostavno nije spreman. Njegovo telo nije spremno. Treneri ne mogu da veruju, on ne može da veruje.

Pokušao je da uradi par stvari na treningu, nije mu polazilo za rukom. Svi su frustrirani zbog svega, nema sumnje da je i Kevin
", rekao je Vindhorst.

Dakle, čini se da popularni Kej Di neće biti spreman za meč broj pet, koji je na programu u večeri između ponedeljka i utorka u Torontu.

Utisak je da su Voriorsi bez najboljeg igrača nemoćni protiv Reptorsa, podsetimo da su i Kazins i Klej Tompson imali problema sa povredama, centar Kevon Luni je završio sezonu, deluje da ćemo dobiti novog šampiona najjače lige na svetu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 08.06.2019
20:19

Odlicno. Ne radujem se naravno povredi Durenta, nego tome sto je dosao kraj najvecem zlu u kosarci u poslednjih nekoliko godina. Obore rekord po broju pobeda u jednoj sezoni, izgube, potpisu 2. najboljeg igraca sveta.

avatar
Gunarson
Saturday, 08.06.2019
22:29

Sta je tu zlo?

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 09.06.2019
13:53

Sto najvece zlo?
3 od 4 glavna igraca su doveli tako sto su ih pokupili na draftu i sad da mrzis neku ekipu samo zbog jednog igraca?
Toronto naprimer od cele petorke samo su Siakama pokupili sa drafta, ili potpisali ako nije prosao ne znam tacno, sve ostalo su dovodili putem trejda, ili potpisom kao "slobodnog agenta"

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 08.06.2019
23:39

Zlo je sto su se ekipi koja je imala 73 pobede pridruzila jos 2 all stara, od kojih je jedan drugi najbolji igrac sveta, eto to je. Ali sada im se vratilo za svu srecu koju su imali prethodnih godina.