Loše vesti za Nikse, Porzingis mora "pod nož"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 09.11.2017.
16:57
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji u SAD, Letonac će najverovatnije morati na operaciju lakta.

Beta/AP Photo/Lee Jin-man
Beta/AP Photo/Lee Jin-man

Povezane vesti

Fenomenalni Kristaps Porzingis ne prestaje da oduševaljava ljubitelje košarke širom sveta.

Od ove sezone je postao i "prva violina" Njujork Niksa, kako je Karmelo Entoni otišao u Oklahomu, a uprkos svim očekivanjima ekipa iz "Medison Skver Gardena" ima pozitivan učinak nakon 11 odigranih utakmica (6-5), dok Porzingis beleži čak 30 poena po susretu.

Sinoć su doživeli peti poraz u sezoni, savladao ih je Orlando, a u rosteru ekipe iz "Velike jabuke" nije bilo upravo Porzingisa, pa je jasno zašto je Medžik lako slavio.

Letonac ima problema sa laktom, upitan je i njegov nastupa protiv Sakramenta u subotu.

Uskoro će se ipak vratiti na teren, ali kako je i sam rekao, najverovatnije mu predstoji hirurški zahvat na povređenom laktu. Na svu sreću, on veruje da će do operacije doći tek nakon ove sezone.

"Kada sam ga ponovo udario natekao je i veoma je osetljiv i ne mogu da ispravim ruku. Smeta mi malo ali nije strašno. Kao i uvek, samo spustim otok i onda sve bude u redu. Ali mislim da kada sezona bude gotova, da ću morati da uradim nešto po tom pitanju. Ne mogu sebi da dozvolim da mi se ovo dešava svake sezone", izjavio je Porzingis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manitu
Thursday, 09.11.2017
18:44

Kakva steta.Zvezda u usponu.Nadam se da ce se brzo oporaviti jer gledati tog lika je pravi uzitak za ljubitelje kosarke.