Loše vesti za Džikića - Ilić završio sezonu, Ivanović neće skoro na teren

Autor: Beta Beta
nedelja 23.12.2018.
16:27
Izvor: Beta

Košarkaš Budućnosti Nikola Ivanović odsustvovaće s terena do polovine februara zbog upale hrskavice oba kolena, preneli su danas podgorički mediji.

kkbuducnost.me
kkbuducnost.me

Povezane vesti

Nakon pregleda u Beogradu, kako pišu "Vijesti", utvrđeno je da Ivanović ne mora na operaciju, ali mu je naređeno strogo mirovanje od četiri do pet nedelja, nakon čega će tek moći da počne da trenira.

Ivanović je poslednji meč za Budućnost odigrao 26. novembra, na gostovanju Zadru. Nakon toga je igrao i za Crnu Goru u pobedama nad Letonijom i Turskom, ali je od tada van stroja.

"Vijesti" su, takođe, prenele i da je za krilnog centra Budućnosti Aleksu Ilića sezona i definitivno završena. On se povredio na utakmici protiv Žalgirisa 9. novembra, kada mu je nakon doskoka stradalo koleno.

Prve prognoze su bile da bi uz strogo mirovanje možda i mogao da se vrati na teren početkom 2019. godine, ali se stanje nije popravilo. Zbog toga će za tri dana u austrijskom Inzbruku operisati prednje ukrštene ligamente i na teren se vratiti tek pred početak priprema za narednu sezonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke