Loša vest za Partizan - Vujošević poslao poruku koja ne sluti na dobro

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.12.2017.
13:54
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Trofejni stručnjak poručio je da navijači vrlo dobro znaju istinu o dugovanjima koje Partizan ima prema njemu i da zbog toga nema nameru da se bilo kome pravda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS suočiće se sa ozbiljnim problemima ukoliko u roku od sedam dana ne bude isplatio sumu od 113.000 evra bivšem treneru Dušku Vujoševiću.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović otkrio je za RTS da je Vujošević dobio Partizan na sudu i da je juče obavestio klupsko rukovodstvo da želi isplatu kompletnog duga u roku od sedam dana.

"Partizan jednostavno nije ispoštovao taj dug, isplatio je prvu ratu i sledeće dve, a svaka je išla na po godinu dana. Nisu rate dakle na svakih mesec dana, već svakih 12 meseci. Te dve rate su bile po 50.000 evra i pritome se niko nije udostojio da me pozove, da pokuša da objasni", rekao je Vujošević za "Blic".

Ono što zabrinjava jeste poruka Ostoje Mijailovića da bi blokada BAT-a na sumu od 113.000 evra mogla da predstavlja udarac od kojeg se Partizan najverovatnije ne bi oporavio.

Vujošević ipak ne odustaje od potraživanja svojih dugovanja.

"To su pare od kojih živim i od kojih, u krajnjoj liniji, treba da odem na operaciju, na transplataciju bubrega. Od njih živi moja familija, pošteno sam ih zaradio i nije uzet nijedan evro tuđih para, pa ne dolazi u obzir bilo kakvo novo odlaganje", poručio je Vujošević.

Više o tome šta je Duško Vujošević rekao o "mahinacijama" kojima je klub izbegavao blokadu BAT-a možete pročitati ovde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cesolointer
Friday, 22.12.2017
00:50

placanje je solarno, pare na sunce !

avatar
!?!?!?!?!?
Thursday, 21.12.2017
19:59

Ne mogu da verujem da ste tolike jajare vi iz Sportskih da ne objavljujete moj komentar koji je napisan potkrepljen činjenicama.Ili i vi mrzite gospodina Vujošića.Ili je u pitanju samo vas administrator koji je zadojen mržnjom prema Duletu.

avatar
PLANETA MILAN
Thursday, 21.12.2017
18:43

On je pojasnio i da su iz kluba BAT-u dostavljene lažne izjave oko sporazuma i da neće ići na sud, što nije tačno. Takođe je istakao da je za pokretanje postupka potrebno skoro 10.000 evra što je morao unapred da plati i što se vraća samo u slučaju dobijanja spora.nn- Klub je pravio razne mahinacije. Račun bude slobodan da legnu pare od glavnih sponzora, a oni su BAT-u dostavljali lažne izjave da smo se sporazumeli da bi dobili 10-15 dana da FIBA proveri tu informaciju, i da za to vreme dobiju pare od sponzora kojima bi dovodili igrače i isplaćivali ih. Predsednik kluba Ostoja Mijailović je kada je došao najavio da će da popriča sa mnom i pokuša da napravi neki plan skraćivanja, što nije uradio, a i da je popričao, ne bi promenio ništa. Krajnje je nemoralno posle svega što sam uradio za Partizan, i kako se KK Partizan poneo prema meni, da je dozvolio da naplaćujem pare preko BAT-a i da se od toga pravi loša moralna priča. Oni da su imali imalo ljudske obaveze, ako su već morali da me sklone i smenjuju, što sam podneo kako sam podneo, mogli su makar taj finansijski deo da ispoštuju.nnVujošević se osvrnuo na prvog čoveka crno-belih Ostoju Mijailovića.nn- Predsednik kluba je taj koji zajedno sa Upravnim odborom i ljudima iz rukovodstva treba da obezbedi sredstva. Verujem da je gospodin i kao član Napredne stranke, što mu daje predznak da je ozbiljan čovek, sagledao obaveze pre nego što je preuzeo dužnost. Uzimajući klub je uzeo i sve obaveze koje treba da ispuni, uz određene dogovore, možda i neka kašnjenja, uz pomoć ljudi koji vole Partizan. Nije njegov posao da pokušava da kreira u javnosti sliku o meni kao da sam neko ko ucenjuje klub jer 10 godina pošto je trebalo da dobijem te pare, tražim jedan deo koji sam dobio zahvaljujući BAT-u, instituciji FIBA, koji obezbeđuje da ugovori budu poštovani. Finansijske obaveze se ne poštuju, pričao sam da bih obavestio ljude koji vole Partizan, kako se klub ponaša prema meni i davajući im određen prostor da izvrše neku vrstu pritiska na Upravu, da ne dolazimo do ovih situacija... Znate šta, kad neko za neki klub uradi onoliko koliko sam ja za Partizan, naravno, i on je za mene, kao i puno za svakoga ko je bio deo, kada se neko žrtvuje i podmetne za Partizan, i napravi onakve rezultate, onda neki način ponašanja prema tom čoveku pokazuje neke nove karakteristike tog kluba. Kluba koji je sada vezan uz neku drugu politiku, koji ne predstavlja, makar za mene, ono za šta sam se borio i žrtvovao, smatrajući da Partizan treba da bude izvan svake politike - podvukao je trofejni trener. ON!

avatar
marecareee
Thursday, 21.12.2017
17:46

Komedija od kluba 😂😂😂

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 21.12.2017
21:17

Takvo nesto se ugasilo 2011. pa mutiralo u predgradju!

avatar
marecareee
Friday, 22.12.2017
11:47

i sada se stvorio Huuulk

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 21.12.2017
16:56

Ovaj zeli katanac da im pokloni za Novu godinu :))

avatar
Tyrion
Thursday, 21.12.2017
16:17

Vredjao je igrace koji nisu oprostili dug Partizanu a on sada trazi da mu se isplati koliko je licemeran covek pa to je strasno! Pa se vi kunite u njega opet!

avatar
LoleRava
Thursday, 21.12.2017
15:54

A i ovaj Ostoja dosao u klub,nema 100 hiljada evra satro,....bili smo drugovi pa ljubav vodili a sad ni jedno ni drugo :)))

avatar
DR DRE
Thursday, 21.12.2017
16:07

Taj tvrdi da je bespovratno doneo neke pare koje cak i nisu male za kosarku kad klub nije u minusu.

avatar
FanEngleskogfudbala
Thursday, 21.12.2017
15:43

Casovi ljubavi :D

avatar
НССрбија
Thursday, 21.12.2017
15:03

Згадио ми се овај човек, некад сам га поштовао

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 21.12.2017
16:04

Ja nikad jer ga znam privatno

avatar
Old_school
Thursday, 21.12.2017
22:01

Jel, ako ga znas, koliko je ono para uzimao da bi klinci dolazili na probu u Partizan? Ja znam jednog koji ke zapucao iz Kanade, al ga Dulo otkacio, nije imao 20k da se upise...

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 21.12.2017
15:01

..izlivi ljubavi ;)