Lorbek se vratio u Olimpiju

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.10.2017.
14:16
Izvor: Beta

Bivši košarkaški reprezentativac Slovenije Domen Lorbek vratio se u Olimpiju pošto je sa klubom iz Ljubljane postpiao jednogodišnji ugovor.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Domen Lorbek u Olimpiju stiže iz Betisa. On je prošle sezone odigrao samo četiri utakmice, pošto je veći deo prošle sezone propustio zbog povrede kolena.

"Radujem se što ću ponovo igrati posle godinu dana pauze. Vratio sam se u Olimpiju bez velikih očekivanja, sa željom da idem iz utakmice u utakmicu i da iskoristim vreme koje mi trener da. Već sam odradio neke treninge sa ekipom i verujem da ću se brzo uklopiti", rekao je 32-godišnji Lorbek.

Trener Olimpije Gašper Okorn naveo je da veruje da Lorbek može mnogo da pomogne njegovoj ekipi.

"Verujem da možemo pomoći Domenu da se vrati na teren, a može nam mnogo pomoći. Moraćemo da budemo strpljivi, svesni smo da se vraća posle povrede. Povreda je sanirana, fizički je spreman, ali mu nedostaje igra pet na pet. Nije potrebno govoriti o individualnim kvalitetima Domena Lorbeka, jer verujem da ga svi dobro poznaju i da su svesni činjenice kakav je on igrač", rekao je Okorn.

Domen Lorbek je dres Olimpije već nosio u sezoni 2006/07, a nakon toga je promenio veliki broj klubova u španskom, italijanskom i turskom prvenstvu.

Bio je član reprezentacije Slovenije na tri Evropska prvenstva, 2007, 2009. i 2013. godine, kao i na Svetskom prvenstvu 2014.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke