Lončar "lovi" pojačanje u Letnjoj ligi!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.07.2019.
13:10
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Nikola Lončar se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Partizanov sportski direktor Nikola Lončar se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama gde pokušava da pronađe novo pojačanje za svoj klub.

"Blic" prenosi da je Lončar gledao tri utakmice, Lejkersi - Čikago, Bruklin - Dalas i Detroit - Hrvatska.

Igrači koji nastupaju u Letnjoj ligi su daleko jeftiniji od iskusnih evroligačkih košarkaša, pa se tom logikom vodi i Partizan.

Naravno, svi košarkaši koji nastupaju u Letnjoj ligi pokušavaju da stignu do NBA ugovora, pa će dosta toga zavisiti i od klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Saturday, 06.07.2019
14:04

Kragujevcani da castite sto ste se resili ovoga a da niste morali da ga jurite namazanom motkom.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 06.07.2019
13:43

Moram da citiram jedan komentar koji je pogodio u metu kao retko koji: "Svake godine isto, igramo se lutrije sa koledž igračima, ili dovodimo neke prosečne crnce na sumraku karijere.

I taj Lendejl kog smo istrpeli nas je izjebao. Pejdž promašaj, Renfro odigrao pola godine i otišao, Si ne obećava. Janković promašaj, drugi Janković sa slobodnim bacanjima protivniku rešava utakmice, Marinković zasićen Partizana, a i mi njega, Novica penzija 80%, Jaramaz nije naš igrač, Nikolić u odlasku, Gegić u otišao.

Mi ustvari imamo samo trenera. I mi napadamo trofeje? Hteli da igramo Evroligu? Ali opustite se, ne pravimo mi ekipu u julu, nego sledeće sezone.

A da, došao je Gordić."

avatar
ludjak
Saturday, 06.07.2019
15:09

naravno, ajde strance i treba dovesti koji prave razliku, plus ostale dovesti mlade i vremenom da sazru u ozbiljne igrace, kao sto se to decenijama radilo u partizanu, a ne oterati gegica a dovesti gordica ciji zenit prolazi polako.... ove sezone trazio se instant rezultat, nije uspelo i opet smo na pocetku, nismo se pomakli godinama sa pocetka.... ovo sto sada rade, to nije partizan i ovakva filozofija nema buducnost...

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
14:20

Mislis da bi cak i Dule zadrzao Gegica? Da mali nije stranac pa jos i nekako, ali, ne mozes toliko da ih imas, a da ti zauzimaju ta mesta. Svakako je Gordic vise dosao umesto Nikolica, ovaj nam prakticno nije ni igrao.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 06.07.2019
13:13

Nikolova(c) Lovcar. Kakav bre Loncar (nije njega slucajno onda Dule oterao), za njega je cak i Iliev sto u glavu Hahaha