"Lokosi" pobedili 30 razlike

Autor: Boban Filipović
subota 28.10.2017.
16:43
Izvor: Sportske.net

Četa Saše Obradovića je upisala veoma ubedljiv trijumf u VTB ligi.

Epa/Lukas Schulze
Epa/Lukas Schulze

Povezane vesti

Košarkaši Lokomotive Kubanj iz Krasnodara zabeležili su drugu pobedu u VTB ligi ove sezone, pošto su na svom terenu razbili Nižnji Novgorod rezultatom 94:64.

Gosti su uspeli da drže priključak samo u prvih pet-šest minuta, a onda su Lokosi na krilima odličnog Džoa Reglenda stekli dvocifrenu prednost u finišu prvog kvartala, a na prvi "mali odmor" otišli sa deve poena preimućstva.

Nižnji je početkom druge deonice prišao na tri poena zaostatka, ali kao i u prvoj četvrtini, usledio je novi udar Obradovićevih izabranika, koji u poslednja tri minuta ovog perida prave seriju 14:0 i sa velikih 18 poena prednosti odlaze na veliki odmor (51:33).

U trećoj četvrtini Lokomotiva odlazi na +24, tada je bilo jasno da je sve rešeno, gosti nisu uspeli da se spuste na manje od 15 poena zaostatka, a u poslednjih deset minuta su položili oružje i pretrpeli pravu katastrofu.

Svi Obradovićevi puleni su se upisali u strelce, Džo Reglend je bio najbolji sa 16 poena i 6 skokova, dvocifreni su bili Egelar (13 pts), Antipov (12 pts) i Ivlev (10 pts), dok je plejmejker reprezenatcije Rusije Dmitrij Hvostov sjajno razigravao svoje saigrače i upisao 9 asistencija.

Kod razbijenih gostiju iz Novgoroda Stevan Jelovac je bio među boljima sa 11 poena i 4 skoka, efikasniji od njega bio je samo Gubanov koji je brojao do 13.

Podsetimo da je Lokomotiva smeštena u istu grupu (C) kao i Partizan u Evrokupu i da je posle tri odigrana kola u ovom takmičenju jedini neporažen sastav. Sa crno-belim će se prvi put sastati 8. novembra u Beogradu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke