Lokomotiva protutnjala kroz Malagu

Autor: Lazar Mitrović
četvrtak 04.02.2016.
22:33
Izvor: Sportske.net

Nakon poraza od Zvezde u 'Pioniru' u prošlom kolu, Malkolm Dilejni i družina se vratili na pobednički kolosek i veoma ubedljivo savladali Unikahu u gostima.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Znalo se da su šanse Unikahe da savlada Lokose bez povređenih Ričarda Hendriksa i Stefana Markovića izutetno male, ali oečkivao se bolji otor Andalužana.

Predvođena fenomenalnim Dilejnijem, Lokomotiva Kuban je slavila sa ubedljivih 82:64 i tako došla do četrvte pobede u Top 16 fazi.

Unikahi je ovo četvrti poraz i ako uzmemo u obzir pehove koje su zadesile španskog evroligaša, njihov plasman u 1/4 finale zvuči kao naučna fantastika.

Malkolm Dijelni
je bio najefikasniji sa 21 poenom, imao je 7 asistencija i indeks korisnosti 31. Entoni Rendolf je pokazao ponovo da je u odličnoj formi i meč završio sa 18 poena i 6 skokova, a dvocifreni u pobedničkom satavu su bili i Dontaj Drejper i Kris Singlton sa po 11 poena.

U ekipi Đoana Plaze poslovično najzapaženiji bio je Mindaugas Kuzminskas, koji je sa skraćenom minutažom ubacio 16 poena.

Nemanja Nedović
je odigrao malo više od 10 minuta, postigao 5 poena, ubacio jedan od pet pokušaja za tri poena, a imao je i po dve asistencije i izgubljene lopte.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke