Lokomotiva potvrdila - Bivši trener Partizana preuzeo kormilo!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.11.2018.
18:45
Izvor: Sportske.net

Ruski klub rešio je da umesto Saše Obradovića za novog šefa struke postavi njegovog sunarodnika i bivšeg trenera Partizana.

Epa/Lukas Schulze
Epa/Lukas Schulze

Povezane vesti

Početkom meseca došlo je do smene u Lokomotivi Kubanj iz Krasnodara, pošto je ruski klub odlučio da se zahvali na sradnji treneru Saši Obradoviću.

U Krasnodaru su nekoliko puta izmerili i na kraju presekli. Za novog šefa stručnog štaba ponovo je imenovan srpski trener.

Spekulisalo se da će Lokomotiva doneti ovakvu odluku, a od danas je i zvanično. Bivši trener KK Partizan Vlada Jovanović (45) vodiće Lokomotivu Kubanj do kraja sezone 2018/19.

Trener koji je mlađe reprezentativne selekcije Srbije vodio do dva zlata na Evropskim prvenstvima u Francuskoj i Slovačkoj priključio se stručnom štabu Lokomotive Kubanj tokom leta.

Od dolaska Saše Obradovića u Krasnodar Čačanin je obavljao funkciju koordinatora mlađih selekcija, a pre nekoliko meseci prekomandovan je na mesto asistenta šefa struke.

Nakon otkaza koji je uručen Obradović u Lokomotivi su postavili Jovanovića za privremenog trenera, a danas je ruski klub potvrdio da će bivši strateg Partizana voditi ekipu do kraja sezone.

Vlada Jovanović sa Partizanom ima titulu u ABA ligi, dve u domaćem prvenstvu, kao i dva "Kupa Radivoja Korača".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barbaroga
Thursday, 29.11.2018
22:09

Sale dodji u Zvezdu da uzmemo EK! Sale ima kurazi da se suprostavi svakome ciji ego je veci od tima, pokazao je to ... i to mi se svidja ...