LNB - Ortez tone, Simonović podbacio

Autor: Darko Mitrović
subota 29.11.2014.
22:05
Izvor: Sportske.net

U Francuskoj se ovog vikenda igra 10. kolo LNB lige, Po Ortez je nastavio seriju poraza, a naš Marko Simonović odigrao svoju najslabiju partiju od dolaska u ovaj klub.

elan-bearnais.fr
elan-bearnais.fr

Povezane vesti

Kako sezona u LNB ligi odmiče, ekipa Po Orteza sve više tone na tabeli. Večeras su doživeli i četvrti uzastopni poraz, i to na gostovanju ekipi Šalona rezultatom 84-72.

Domaći tim je bolje odigrao prvo poluvreme, da bi u trećoj deonici usledio preokret, Ortez je uspeo da povede, ali ne i da u tom stilu odigra do kraja, što domaćin koristi u poslednjih deset minuta i stiže do pobede.

Sjajni Sags sa 29 poena bio je ubedljivo najbolji akter ovog meča i najzaslužniji je za pobedu Šalona, dok je na drugoj strani bolji od ostalih bio Robinson sa 19 poena.

Reprezentativac Srbije Marko Simonović je imao loše veče, upisao je samo tri poena, uz loš procenat šuta (1-7 za dva, 0-5 za tri poena).

Ortezu je ovo sedmi poraz u deset odigranih mečeva, a odličnu priliku da prekinu lošu seriju imaće u sledećem kolu, kada se sastaju sa poslednjeplasiranim Bulonjom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke