Ljubimac ''Grobara'' o uživanju u Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.09.2020.
23:41
Izvor: Sportske.net, kosovo-online.com

Godine prolaze, emocije ostaju.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Šesnaest godina već ima od rastanka Partizana i Fredija Hausa, ali navijači Partizana ne zaboravljaju sjajnog Amerikanca koji je u crno-belom dresu ''ostavljao srce na terenu'', iako ih je kasnije pred kraj karijere iznenadio odlaskom u ekipu Peći.

Snažne emocije prema Partizanu još uvek ima i Haus, koji je u razgovoru za ''Kosovo Online'' otkrio da i dalje prati mečeve crno-belih i poručio da su dve godine u Partizanu za njega bile godine istinskog košarkaškog uživanja.

''Uživao sam u svakom trenutku koji sam proveo u Partizanu i veoma sam zahvalan za priliku koju sam dobio. Igranje za KK Peć je bilo drugačije jer nisam dobio priliku da uživam u timu ili gradu zbog problema koje je imao klub'', izjavio je Haus, koji sada radi kao pomoćni trener na Univerzitetu Tajler u Teksasu.

Kada je dolazio u Peć, nije znao šta se sve dešavalo tokom devedesetih na ovim prostorima.

''Bilo je veoma teško i nisam znao ništa o istoriji i ratu koji se dogodio na tim prostorima, ali sam bio spreman da učim o tome šta se dogodilo. Međutim, kada treba da potpišete ugovor za klub razmišljate samo o košarci'',
objašnjava Haus.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke