Ljubav, vera, nada - ''Orlovi'', vidimo se u Riju!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.09.2015.
11:48
Izvor: Sportske.net

Posle Evropskog prvenstva na kome su naši najbolji košarkaši osvojili četvrto mesto, ''Orlovima'' je stigla još jedna motivaciona poruka.

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

U video klipu pod nazivom ''Idemo u Rio'' protkani su i najnoviji uspesi srpskih ''Orlova'', ali i vreme kada je naš sadašnji selektor Aleksandar Đorđević sa svojim saigračima Divcem, Danilovićem, Rebračom, Savićem, Paspaljem i ostalima, ''terorisao'' rivale na najvećim košarkaškim takmičenjima.

Video možete da pogledate u prilogu, a autor je svemu tome dodao i emotivnu poruku našem nacionalnom timu u borbi za plasman na Olimpijske igre u Rio''.

''Kada smo 2014 doživeli tri poraza u grupi, verovao sam samo da možemo da prođemo Grke, pa posle Brazilce i onda Francuze, samo uz puku sreću. Ne!

U sve tri utakmice igrala je želja, požrtvovanost, magija da bi me posle tih partija razuverili da MOGU i Amerikance da dobiju i naprave veliko čudo. Desilo se to što se desilo, jednostavno su bolji od nas.

Ali posle toga vidno razočaran selektor Sale ,odmah je najavio da daljim radom za dve godine odnosno 2016 u Rio jako želi da ponovo odmeri snage sa svetskim šampionima.

U nekim trenucima pre Evropskog i njegove samouverene izjave dosta sam sumnjao, kada sam video u kakvu smo grupu upali, mislio sam da se previše ''puvamo'' osvojenim srebrom u Španiji.

Pet od pet u grupi smrti, a onda Finska, Češka i onda sledi veliko razočarenje za sve, borili su se i želeli su jako to finale, ali jednostavno dođe tako veoma loš dan. Prezadovljan sam zalaganjem igrača na tom turniru!

Posle ovoga prikazanog vratili su mi veru. Stvarno verujem da možemo da odemo u Rio i verujem Sale može da osvoji ono jedino što nije osvojio sa reprezentacijom, a to je zlatna medalja na OI!",
poruka je uz ovaj motivacioni video.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke