Litvanci strepe od Bobija, Vilijamsa i "Delija"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.02.2015.
12:33
Izvor: Sportske.net

Podrobnom analizom ekipe Dejana Radonjića skauti Žalgirisa došli su do recepta koji bi trebalo primeniti tokom meča sa Crvenom zvezdom Telekom a klub iz Kaunasa obelodanio je na svom sajtu koja su najjača oružja srpske ekipe.

zalgiris.lt
zalgiris.lt

Povezane vesti

Litvanski šampion u četvrtak gostuje Crvenoj zvezdi Telekom u okviru 6. kola TOP 16 faze Evrolige a skauting tim Žalgirisa podrobno je analizirao ekipu Dejana Radonjića.

Ne treba biti preterano pametan pa zaključiti da su udarne igle crveno-belih plejmejkera Markus Vilijams i centar Boban Marjanović koji je svojevremeno kratko nosio zeleni dres kluba iz Kaunasa.

"Boban Marjanović je najviši košarkaš u Evroligi i gotovo je nemoguće nadvisiti ga pod košem. Najopasniji je kada primi loptu u reketu zbog čega moramo da pokušamo da ga izguramo i nateramo ga da se što više kreće. Ukoliko uspemo da ga limitiramo bićemo korak bliže pobedi" kaže član skauting službe litvanskog Žalgirisa Evaldas Berženinkaitis.

Pored gorostasnog centra Litvanci glavnu opasnost vide u Amerikancu Markusu Vilijamsu ali i u podršci koju Crvena zvezda Telekom ima u Evroligi.

Tako je u analizi predstojećeg gostovanja crveno-belima na sajtu Žalgirisa apostrofirano to da atmosfera u beogradskoj "KombankAreni" neretko biva spektakularna što treba očekivati i u četvrtak, imajući u vidu značaj utakmice.

Duel Crvena zvezda Telekom - Žalgiris zakazan je za četvrtak sa početkom od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke