Litvanci prenose, Zvezda ostaje bez pleja?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.11.2019.
20:24
Izvor: Sportske.net

Šta će reći navijači?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 21h gostuju u Kaunasu ekipi Žalgirisa.

Duel u Litvaniji će biti veoma važan za obe ekipe, kako u poslednje vreme pružaju partije ispod očekivanja i u obe sredine se u skorije vreme očekuju promene.

Što se tiče Žalgirisa, izvesno je da će ekipu napustiti bek Aleks Perez, pa se pojavila informacija da bi mogao da ga zameni bivši košarkaš "crveno-belih" Kej Si Rivers.

Litvanski novinar Donatas Urbonas sada prenosi nove informacije.

Žalgiris je pokazao interesovanje za košarkaša Fehte Stiva Vasturiju, ali nemački tim ne želi da pusti jednog od svojih najboljih igrača.

Druga Jasikevičijusova želja u ovom trenutku je navodno organizator igre upravo Crvene zvezde mts Lorenco Braun.

Amerikanac igra svoju prvu sezonu u Evropi, nakon turbulentnog starta je pokazao da poseduje veliki kvalitet, pa je izgleda zapao za oko i treneru Žalgirisa.

Zvezda je od starta sezone mučila muku sa organizacijom napada, Filip Čović je na udaru navijača nakon užasnih poteza u finišu derbiju, koji su Zvezdu najverovatnije i koštali pobede, dok je Braunu trebalo par meseci da se navikne na evropsku košarku i novu sredinu.

U situaciji kada je Zvezdi potreban još jedan kvalitetan igrač na poziciji plejmejkera, što postaje sve očiglednije kako sezona odmiče, sada postoji opasnost i da bi "crveno-beli" mogli da ostanu bez prve opcije na "kecu", zbog interesovanja jasno imućnijeg Žalgirisa.

Dobra vest je to što Urbonas prenosi i da je prelazak Brauna u redove Žalgirisa malo verovatan.

Videćemo kako će se ova priča završiti, pomenuti Rivers je i dalje opcija, on sjajno igra u dresu Betisa u ACB ligi ove sezone, pa sačekajmo i odluku ekipe iz Kaunasa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 20.11.2019
21:29

Kod nas je sve stvar trenera. Od ovih igraca bi neko poput Radonje napravio masineriju. Ako je meni lose stanje u porodici, ja ni napolju nisam dobro.