Limitiraj Jokića, pobeda garantovana! Majamijev ruki najbolje startovao u istoriji košarke!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.11.2019.
08:35
Izvor: Sportske.net

Jokić promašio samo jedan šut, ali za njegove standarde ovo nije dovoljno. Zapamtite Kendrika Nana, nije ga bilo na draftu...

AP Photo/Lynne Sladky
AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Nakon dobrog starta, dva poraza u nizu za Denver. Noćas su izgubili u Nju Orleansu, Brendon Ingram i Džahil Okafor su iskombinovali 51 poen za Pelikanse, iskusni Holidej dodao 19, uz 7 asistencija i 5 skokova.

Jokić 13 poena, samo jedna promašena trojka, 6 skokova i 6 asistencija, problem je što kad njegove kolone nisu popunjene Nagetsi imaju problem.

Okafor je dobro čuvao Jokića, Meloun je razočaran svojim igračima, u prvom poluvremenu su i držali priključak, ali onda su Pelikansi zaigrali bolje, gosti to nisu uspeli da isprate. Ovo je prva pobeda za Nju Orleans i veliko ohrabrenje za tim dok čekaju debi prvog pika Zajona Vilijamsona.

Klipersi su se vratili na pobedničke staze, Kavaj se odmorio, nije imao milosti prema bivšem klubu, ubacio je 38 poena Sparsima.

Ovo je prvi poraz za San Antonio, Leonard je uzeo 32 šuta, najviše u karijeri, prošle godine je jednom u dresu Toronta dobio Sparse, sada vodi 2:1 u pobedama protiv bivšeg tima, češće će igrati ove sezone...

Džimi Batler je promašivao, ali je radio sve drugo, ubacio je samo 5 poena, ali imao 11 skokova, 9 asistencija, 6 ukradenih lopti, 3 blokade. Kendrik Nan čini čuda, 28 poena, u pet mečeva je dao 112 što ga čini najefikasnijim nedraftovanim igrače u istoriji.

Nan je srušio rekord Konija Hokinsa star pola veka. Bek Majamija je studirao na Okland univerzitetu u Mičigenu, šutira kao posednut, on i još jedan ruki Tajler Hero igraju sjajno na početku sezone, Majami ima skor 4-1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke