Letonac se dokazao na EP, Barsa već reagovala

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.09.2017.
23:11
Izvor: Sportske.net

Katalonski gigant rešio je da "pazari" reprezentativca Letonije koji se u dobrom svetlu pokazao na Evropskom prvenstvu.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Košarkaški klub Barselona angažovao je reprezentativca Letonije Rolandsa Šmitsa (22, 205 cm) koji se pokazao u jako lepom svetlu na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

Reprezentacija Letonije bila je jedno od najprijatnijih iznenađenja na turniru, a Šmits je uz Porzingisa, braću Bertans, Timu, Strelnijeksa i Blumsa pokazao jako dobre partije.

Očito da je Barselona pratila ovog mladog krilnog igrača što potvrđuje i vest da je već danas potpisan petogodišnji ugovor dve strane.

Barsa će Rolandsa Šmitsa poslati na jednogodišnju pozajmicu u Fuenlabradu, klub u kojem je Letonac i proveo prethodnu sezonu.

Novi član Barselone je na Eurobasketu prosečno igrao 14,5 minuta i postizao 5,6 poena uz dva skoka po meču. U Španiji je od 2011. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Tuesday, 19.09.2017
02:35

Po meni je glupost uzimati mlade igrace perspektivne pa ih pozajmljujes i cekas da postanu igraci pa ih vracas u klub. Pa on kaf sazrije on ode u NBA i opet ti ostade bez njega. Pa nije nogomet pa da su odstete za neke igrace po 100 ili 200 miliona. Isto su to imali s Hezonjom, Rubijom, Abrinesom. Taman kad mozes reci evo ga imam extra igraca on ode u NBA