Leto velikih promena - "Pionir" od jeseni u novom ruhu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.04.2019.
17:09
Izvor: Sportske.net

Kultna dvorana od naredne jeseni trebalo bi da osvane u potpuno novom ruhu.

aba-liga.com/Crvena zvezda mt:s
aba-liga.com/Crvena zvezda mt:s

Povezane vesti

Čelnici srpske prestonice najavili su u sredu veliku rekonstrukciju hale "Aleksandar Nikolić" koja bi na jesen trebalo da osvane u novom ruhu.

Plan je da se po završetku tekuće košarkaške sezone krene sa rekonstrukcijom enterijera i da početkom oktobra dvorana poprimi drugačiji izgled.

Zamenik gradonačelnika Beograda otkrio je da je raspisan tender za rekonstrukciju "Pionira".

"Zamenićemo postojeće stolice, pa će kapacitet sedećih mesta biti povećan na više od 8.000, pošto su to zahtevi međunarodnih federacija. U ovom trenutku hala može da primi oko 5.600 posetilaca, a sa teleskopskim tribinama blizu 6.300 ljudi", izjavio je Goran Vesić.

Tribine će pored proširenja kapaciteta dobiti nove stolice, a uz to će biti promenjen parket, postavljeni novi koševi. Plan je da se obave radovi na ventilacionm sistemu hale jer je to takođe bio jedan od najvećih problema u "Pioniru".

Novina u hali "Pionir" biće i novi centralni semafor. Na taj način "Hram košarke" će osvanuti u novom, modernom ruhu, pa nema dileme da će od sledeće sezone biti uživanje dolaziti u halu koja nosi ime legendarnog profesora Nikolića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Thursday, 04.04.2019
13:29

Ako bi mogao da senda Partizanu da ga koristi dzbaka, a usput i da naplacuje drugim timovima koriscenje. Kao sto su dobili bazen na Banjici, pa posle.kuknjava. E, naviklo to sve o trosku drzave, pa to ti je. Sad ce to Ostoja, napredno, da resi.

avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 03.04.2019
21:21

Kad bi mogla da se proširi na 10 hiljada, to bi bio posao.

avatar
bagra
Wednesday, 03.04.2019
17:56

Ova hala primi 8 hiljada ljudi bez ikakve rekonstrukcije, jeste da je kao u kosnici, ali to je duh hale.

avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 03.04.2019
17:13

Spremaju halu za drzavno mezimce koje ce na silu da poguraju do titule i Evrolige. Jeste moguce je, videli smo kako se to radi prosle sezone.