"Leteći Crnogorac" najlepšu vest dobio iz Torina! Nisu iste boje kao Zvezda, ali ljubav jeste!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 16.08.2018.
12:46
Izvor: Sportske.net

NBA as se nada da će i ostali srpski klubovi u Evropi postići uspeh.

Epa/Michael Reynolds
Epa/Michael Reynolds

Povezane vesti

Košarkaš Orlando Medžika Nikola Vučević bio je samo jedan od mnogobrojnih eminentnih gostiju na kampu "Košarka bez granica" u Beogradu.

Kako je sam priznao da više prati fudbal nego košarku, dotakao se aktuelnih tema u svetu fudbala - svoje Crvene zvezde u Evropi i prelaska Kristijana Ronalda u Juventus.

"Igrati u Evropi dve godine zaredom je veliki uspeh za Crvenu zvezdu. Ne samo da smo se vratili nakon silnih eliminacija u ranim rundama, već igramo i lep fudbal.

Vladan Milojević radi odličan posao, mislim da moramo proći Salcburg, ali Liga šampiona je dosta jače takmičenje od Lige Evrope, smatra Crnogorac.

Drago mi je generalno zbog srpskih klubova, voleo bih da prođe i Partizan i svi ostali srpski klubovi kako bi kasnije dobijali lakše protivnike u Evropi."

Ronaldo u Juveu?

"Ronaldo u Juventusu je najbolja vest koja mi se desila u poslednjih nekoliko godina... Šalim se, ovo je super stvar jer sam veliki navijač Juventusa, znam da se boje ne poklapaju, ali imaju oni i roze dresove", našalio se crnogorski košarkaš.

"Meni je Ronaldo među omiljenim igračima, po meni najbolji na svetu i njegov dolazak je neverovatna stvar za Juventus koji je veliki klub a sada je sve na još većem nivou.

Godinama je on bio naša noćna mora - prvo u finalu, a onda i u četrvtfinalu prošle godine kada smo bili pokradeni... Nadam se da ću uspeti da ispratim neku utakmicu uživo", veruje Vučević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke