Lesor i Ročesti: "Konačno smo doživeli ovu atmosferu"

Autor: Beta Beta
petak 20.10.2017.
23:21
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Matijas Lesor rekao je da je oduševljen atmosferom na večerašnjoj utakmici protiv Barselone i ocenio da je njegova ekipa odigrala dobar meč i zasluženo pobedila.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

"Zadivljen sam. Atmosfera je zaista neverovatna. Ono o čemu su mi mnogi pričali pre dolaska je da su navijači sjajni, da se u ovoj dvorani pravi neverovatna atmosfera i sada sam to doživeo. Zaista sam impresioniran", rekao je Lesor novinarima posle meča.

Zvezda je večeras sa 90:82 pobedila Barselonu u drugom kolu Evrolige.

"Ovo je veoma lepa pobeda posle dva uzastopna poraza. Želeli smo da damo našim navijačima nešto za uzvrat. Nadam se da su uživali. Da nismo očekivali pobedu, ne bismo igrali. Verovali smo da možemo da pobedimo i mislim da smo zasluženo slavili", kazao je Lesor.

On je naveo da večerašnji trijumf podiže samopouzdanje ekipi, ali da ne menja ambicije.

"Idemo korak po korak. Nismo na vrhu sveta. Ovo je bila samo jedna utakmica koja je podigla naše samopoudanje i želju da radimo još više", rekao je Lesor.

Košarkaš Zvezde Tejlor Ročesti rekao je da je ekipa i pored uspona i padova ostala složna i ostvarila veliku pobedu.

"Uzbuđen sam zbog pobede. Uvek je lepo igrati pred ovom publikom, lepo je videti da je od početka bila dobra atmosfera, znali smo da ćemo imati energije. Zabavno je igrati i gledati utakmice u takvoj atmosferi, sjajno je što smo im omogućili prvu pobedu. Ključ je zajedništvo u ekipi i vera u pobedu. Sjajno smo trenirali u poslednjih nekoliko dana, koncentisani smo, igrali smo dobru odbranu, danas se sve poklopilo", naveo je on.

Upitan o nekim "ludim" šutevima na utakmici, Ročesti je rekao da je dobro što je postigao jedan od odlučujućih koševa.

"Driblao sam 5.000 puta, niko nije pipnuo loptu, mogli su (navijači) da me mrze ili da postanem heroj, dobro je što sam postigao koš, da niko ne viče na mene. Svaki igrač mora da pronađe način da postigne koš. Moramo da se koncentrišemo na sledeći duel, slede nam važne utakmice, a znamo čemu možemo da se radujemo na domaćem terenu", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Saturday, 21.10.2017
20:03

Nisi osetio atmosferu gde nije vestacki i fudbalski...gde je srce, gde se na nasu himnu najezis...divljati moze svako