Leon Deleon sinoć je bio u ''Pioniru'' na utakmici Partizana, danas kaznio crno-bele!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.05.2019.
13:55
Izvor: Sportske.net

Direktor takmičenja u KLS ne prašta nikakve propuste, koje možda mnogi i ne primećuju, ali njegovom oštrom oku (ili uhu) ništa ne može da promakne.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Završeno je i deveto kolo Superlige Srbije, a dan posle osvanulo je ''Saopštenje br.12'' Leona Deleona.

U njemu, kao i obično, spisak novčanih kazni koje će morati da plate pojedini akteri.

Ovoga puta najgore je prošao Partizan, čijoj je utakmici protiv Novog Pazara direktor takmičenja i lično prisustvovao u ''Pioniru'' i vrebao sve propuste koji se kose sa Propozicijama takmičenja.

Posle svega, ovo su njegove odluke:

''Igrač KK BORAC, Đ.Majstorović, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

Igrač KK DINAMIK, Đ.Šalić, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 12.000 dinara zbog dosuđene TG (druge), shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

KK DINAMIK, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara, zbog dosuđene TG klupi, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

KK PARTIZAN NIS, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 30.000 dinara, zato što su gledaoci vređali gostujuću ekipu po nacionalnoj osnovi, shodno čl. 61 B) 3 Propozicija takmičenja'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Monday, 27.05.2019
16:32

Zasto Leonu Deleonu smeta Milos Obilic i pesma o Obilicu i Muratu?
Cime su to navijaci Partizana uvredili Pazarce? Kolko ja znam u toj pesmi se ne spominje da su stanovnici Novog Pazara Turci?
Deleon je ovom kaznom proglasio Pazarce Turcima.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 27.05.2019
15:10

Ukratko,kaznjeni su svi koji imaju nekakve veze sa Partizanom i sam Partizan.Po cemu je procenio da je Partizan uvredio na nacionalnoj osnovi Novi Pazar?!Svako ko je kupio kartu i bio u halu mogao je da kaze sta hoce i sta je tu Partizan kriv?!Partizan ne moze da sedi pored tog i tog navijaca,gleda u pasulj sta ovaj smera da vikne i u tom trenutku stavi mu ruku na usta?!
Ovaj deloen?!?! se proslavio kaznjavajuci Duleta Vujosevica ,Mute Nikolica za skidanje sakoa,ali je bas slucajno zaboravio da kazni ove sto takodje skidaju sako ,a imaju veze sa ugasenim klubom koji je duzan 16 miliona evra (neuspela dva pokusaja sa zikom paukom(zmago sagadin) i vucicevicem(sakota,pesic)

avatar
Колатерална Штета
Monday, 27.05.2019
14:41

Čak 30.000 dinara. Kakva je to kazna? Pa više si kažnjavao Duleta zbog skidanja sakoa...