Lekari savetuju mirovanje - Paspalj rešio da krene za Beograd

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.11.2017.
19:30
Izvor: Sportske.net, kosmagazin.com

Bivši košarkaški reprezentativac Žarko Paspalj odlučio je da ne posluša savete lekara i da se već danas zaputi ka Njujorku odakle će direktnom linijom za Beograd.

Epa/Saša Stanković
Epa/Saša Stanković

Povezane vesti

Srbiju je u nedelju ujutru potresla vest koja je stigla iz Sjedinjenih Američkih Država, pošto su mediji preneli informaciju da je Žarko Paspalj doživeo moždani udar.

U momentu kada je vest prenesena u našoj zemlji legendarni košarkaš se već nalazio u smeštaju Grega Popoviča koji je učinio sve kako bi pomogao svom prijatelju.

Ugledni novinar Vladimir Stanković iskoristio je svoje kontakte i došao do novih informacija vezanih za zdravstveno stanje Žarka Paspalja.

Bivši košarkaš San Antonija odlučio je da se što pre vrati za Beograd pa je tako već danas uhvatio let za Njujork odakle će direktnom linijom do srpske prestonice.

Na portalu "Koš magazin" prenesene su reči Etorea Mesine koji je Vladimiru Stankoviću otkrio kakav je bio savet lekara.

"Traži od lekara da ga koliko danas, sutra puste kući, hteo bi da se što pre vrati u Beograd. Ne znam da li će mu dozvoliti, čujem da preporučuju bar dve nedelje mirovanja i terepiju za oporavak govora", naveo je Mesina.

U momentu kada je vest objavljena stigla je nova informacija. Uporni Palja već je krenuo ka Njujorku odakle će za Beograd.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke