Lejkersi su moćni, Dejvis srušio "Ratnike" na otvaranju dvorane!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.10.2019.
12:41
Izvor: Sportske.net

Orlando ubedljiv protiv San Antonija, pobeda Jute.

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Počeli su sa pripremama za novu sezonu i LA Lejkersi, sa novim tandemom Lebron Džejms - Entoni Dejvis.

"Jezeraši" su pokazali zašto su među prvim favoritima za titulu u nastupajućoj sezoni, slavili su u San Francisku na otvaraju nove dvorane Voriorsa rezultatom 123:101.


Vodili su tokom čitavog susreta, izuzetno raspoložen je već od starta bio Entoni Dejvis, koji se publici u "Čejs centru" predstavio sa nekoliko atraktivnih zakucavanja.

Nakon uvodnih 12 minuta Lejkersi su imali 13 poena prednosti, Golden Stejt je spustio deficit na osam poena do poluvremena, ali je u trećoj četvrtini sve postalo jasno, LeBron i drugovi dolaze do viška od 20 poena pred poslednji odmor.

Dejvis je meč završio sa 22 poena i 10 skokova, pratili su ga LeBron sa 15 poena i osam asistencija, 14 poena dodao je Troj Denijels, 11 je ubacio Devontej Kejkok, dok su dvocifreni sa po 10 ubačenih poena bili i Aleks Karuzo i Džavejl Mekgi (13sk).

Kod Golden Stejta 18 poena Karija, 17 je dodao Džordan Puli, dvocifren sa 11 poena i Erik Paškal.


Sinoć su snage odmerili i Orlando Medžik i San Antonio Sparsi, ubedljiv trijumf upisala je ekipa sa Floride, rezultatom 125:89.

Neizvesno je bilo u prvoj četvrtini, da bi već u drugoj Orlando stekao nešto komforniju prednost.

Sredinom trećeg kvartala sve je postalo jasno, na kraju je Orlando dobio tu deonicu sa 41:17, najveća prednost koju su košarkaši Medžika imali iznosila je 41 poen.

Istakao se Mo Bamba sa 18 poena, po 14 su dodali Eron Gordon i Terens Ros, 13 je ubacio Karter-Vilijams, dok je 10 dodao Ves Ivundu. Vučević je za 15 minuta ubacio sedam poena uz po tri skoka i asistencije.

Kod Sparsa 24 poena Brina Forbsa, 11 je dodao Dežonte Marej.


Juta je slavila protiv Adelejd 36ersa iz Australije sa 133:81.

Prednosti Džezera je rasla iz minuta u minut, razlika u kvalitetu dve ekipe je zaista bila ogromna, te je ekipa iz Solt Lejk Sitija upisala zaista ubedljiv trijumf.

Istakao se Toni Bredli sa 18 poena i 10 skokova, pratili su ga Džef Grin sa 16, bivši plej Partizana Vilijams-Gos i Rojs O'Nil sa po 12 poena, 11 je dodao Vilijam Hauard, dok su po 10 upisali Bojan Bogdanović i Džo Ingls.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke