Lejkersi spremili ponudu za Dejvisa!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.06.2019.
15:38
Izvor: Sportske.net

Sjajni centar je velika želja "Jezeraša", ovo je prva ponuda za njegove usluge.

Beta/AP Photo/Gerald Herbert
Beta/AP Photo/Gerald Herbert

Povezane vesti

Nudili su Lejkersi pola rostera u februaru za Entonija Dejvisa, ali uprava Pelikansa nije želela da posluje sa "Jezerašima", pa je sjajni centar ostao u Nju Orleansu.

Ipak, ovog leta će napustiti pomenutu franšizu, Pelikansi se nadaju da bi mogli da dobiju jednog kvalitetnog igrača u zamenu i nekoliko talentovanih, a veruju da će morati da naprave dogovor sa još dve franšize, kako bi dobili ono što traže.

Lejkersi su poslali prvu ponudu, put Nju Orleansa su spremni da pošalju Lonza Bola, Brendona Ingrama i četvrtog pika sa predstojećeg drafta, prenosi Mark Štajn sa "ESPN".

Veruje se da bi pomenuti pik sa ovogodišnjeg drafta mogao da ubedi Pelikanse, kako bi uprava franšize iz Nju Orleansa mogla da ga iskoristi u trejdu sa trećim timom, za jednog kvalitetnog igrača.

Podsetimo i da Pelikansi imaju pravo da prvi biraju na draftu koji je zakazan za 21. jun, sva je prilika da će birati Zajona Vilijamsona sa Djuka.

Plan je da se zadrži Džru Holidej, u tim bi stigli supertalentovani Vilijamson, kao i perspektivni Bol i Ingram iz Lejkersa, a od četvrtog pika kojeg im takođe šalju "Jezeraši", mogli bi da angažuju još jedno kvalitetno pojačanje.

Deluje kao "win-win" situacija, ali ništa neće biti realizovano dok Pelikansi ne pronađu tim sa kojim bi mogli da trejduju pomenutog četvrtog pika sa predstojećeg drafta, za kvalitetno pojačanje po želji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PratimFudbalOd2005:(
Thursday, 13.06.2019
15:52

pffff cijeli zivot se pitam zasto ne zaposlite nekog ko zaista prati desavanja u NBA da pise za sajt....Jaca ponuda od ove je odbijena a ne ova,Dejvid Grifin ce najmanje pored ovoga traziti i Kuzmu jer zna koliko se Lejkersima zuri,isto tako od njujorka moze da uzme 3.pik tako da taj 4ti pik nije toliki faktor,vec se igra vodi oko toga ko ce vise igraca da ponudi

avatar
RIP KOBE
Thursday, 13.06.2019
16:40

da a lejkersi uporno odbijaju da ubace kajla u dil

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 13.06.2019
23:01

Evo vec 13. jul, jesi cuo za tu vasu sut kartu i francusko tuzilastvo ? :D

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 13.06.2019
17:11

Odbijena je ranije jer su mislili da pikom sa drafta mogu da zadrze Dejvisa. Koji je opet izjavio da ne zeli da ostane. Bol, Holidej, ako Beret padne do 4 mogli bi njega, mada to nije realno, Vilijamson i centar neki. Plus Ingram sa klupe. Odlicna ekipa za rebuild. Bolje to nego da Dejvis ode za godinu dana za dzabe.