Lejkersi rešeni da "istrpe" Lonza

Autor: Boban Filipović
petak 17.11.2017.
13:50
Izvor: Sportske.net

Posle predsednika franšize Medžika Džonsona, u odbranu rukija 'Jezerdžija' ustao je i trener Luk Volton.

EPA/JASON SZENES
EPA/JASON SZENES

Povezane vesti

Volton je upitan od strane novinara ESPN-a da li će Lonzo Bol izgubiti mesto u strantnoj postavi pošto je na poslednje dve utakmice, protiv Finiks Sansa i Filadelfije 76ers, presedeo na klupi poslednju četvrtinu, odgovor je bio odričan.

"On je naš startni plejmejker. Nema ni govora o njegovoj selidbi na klupu. To ne dolazi u obzir." kategoričan je Volton.

Drugi pik sa poslednjeg drafta je nedavno postavo najmlađi igrač u istoriji NBA lige koji je zabeležio tripl-dabl, ali je isto tako prvi košarkaš iz top 10 pikova koji nije uspeo da se upiše u strelce na meču u kom je proveo na parketu pola sata. Osim toga, njegovi procenti šuta su zabrinjavajuće loši, a mehanika šuta izaziva sve veći podsmeh.

Šekil O'Nil je Lonzovih 50% uspešnosti sa linije penala prokomentarisao da je to baš baš loše, jer ni čak on nije bio toliko loš u tom segmentu, koji mu je tokom karijere bio najveća boljka.

S druge strane, Medžik Džonson nije zabrinut.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roj Kin 16
Friday, 17.11.2017
16:09

Majkl Karter Vilijams je došao u Filadelfiju prije nekih 3,4 sezone i predviđala mu se strašna budućnost, plej visok 2 metra, odlična kontrola lopte, dobar pregled igre, odličan defanzivac, dobar dodavač, solidna košarkaška inteligencija, ali šut nula i sa distance i sa polu distance. Sad kad je već stasao kao igrač, on je jedan ispod prosječan plej u NBA. Teško da Lonzo može da popravi mehaniku šuta, već ima 19 godina, tebalo bi mu jedno 2 da je promijeni i još makar 3,4 da razvije takav šut da bude makar solidan. Jednostavno kad neko pogrešno nauči sa 15 godina kako da šutira tu nema popravke.. Teško da će on postati neka zvijezda, neki maksimum mu je da bude kao Ražon Rondo, da bude presrećan ako toliko dogura..

avatar
majki
Friday, 17.11.2017
16:07

Lejkersima bi vise lego Tepic nego ovaj papan!

avatar
_Goran_
Friday, 17.11.2017
15:31

Bolje da su Tatuma uzeli na draftu, ako nista drugo bar je Kuzma bukvalno kradja drafta. Glatko je trebao da bude u top 10.

avatar
Friday, 17.11.2017
15:13

A druga opcija bi im bila da šta ?