Lejkersi planiraju tim koji će se sa ova dva pojačanja prošetati do titule!

Autor: Nikola Miloradović
petak 16.11.2018.
14:46
Izvor: Sportske.net

Era Golden Stejt Voriorsa uskoro bi mogla da bude završena.

EPA-EFE/STEVE DIPAOLA
EPA-EFE/STEVE DIPAOLA

Povezane vesti

Los Anđeles Lejkersi su napravili veliki korak ka povatku na staze stare slave minulog leta, kada su angažovali LeBrona Džejmsa.

Čovek koji će za mesec i po dana napuniti 34 godine, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa "Jezerašima", kako igra već na startu sezone jasno je da bi saradnju mogao u punoj snazi da odradi do kraja.

Lejkersi igraju sve bolje, dolaskom Čendlera zakrpili su rupu na poziciji centra, popravljaju se na defanzivnom planu, Luk Volton dobija sve jasniju sliku kada su rotacije u pitanju.

Ipak, teško je poverovati da bi ovi Lejkersi mogli da uzdrmaju Golden Stejt Voriorse u borbi za titulu, ali uz par pojačanja, jasno je da će se LeBron ponovo boriti za prsten.

Veliki broj igrača se dovodi u vezu sa "Jezerašima", puno se govori o igračima koji će biti slobodni narednog leta.

Džeret Džek, bivši plejmejker brojnih NBA timova, koji je trenutno bez ugovora, napisao je na društvenim mrežama da bi "liga tek mogla da bude u problemu", aludirajući na apsolutnu dominaciju Voriorsa poslednjih godina, ako bi zajedno zaigrali LeBron, Kevin Durent i Entoni Dejvis!

Zaista zvuči kao zapanjujuća kombinacija, a čini se i da nije tako nemoguće.

Što se tiče Entonija Dejvisa, kruže priče da je potpisao za agenta koji reprezentuje LeBrona Džejmsa.

Dejvis

To su mnogi videli kao jasan znak da popularni "Obrva" želi da se uortači sa "Kraljem".

On postaje slobodan igrač 2020. godine, a već narednog leta bi mogao da zatraži trejd u "Grad Anđela". Lejkersi imaju šta i da ponude, a nema sumnje da bi Medžik Džonson bez problema dao nekoliko svojih talenata za zvezdu poput Dejvisa.

Čini se da će Lejkersi pokušati da zadrže Kuzmu i Harta, što znači da bi Brendon Ingram i Lonzo Bol mogli da budu uključeni u eventualni trejd sa Pelikansima.

Kada je Kevin Durent u pitanju, on bi narednog leta mogao da postane slobodan igrač, nedavno su se on i Drejmond Grin pokačili tokom susreta sa Klipersima, pretpostavljalo se da je Grin besan jer je Durent rešio da napusti ekipu po završetku sezone.

Kevin Durent

Na kraju se sve stišalo, pomirili su se, a krilni centar Voriorsa je izjavio da će poštovati svaku odluku Durenta, pa čak iako odluči da promeni sredinu.

Priču o potencijalnom prelasku Durenta u LA podgrejala je i njegova majka, koja je u nedavnom intervjuu izjavila da "obožava" Medžika Džonsona i LeBrona Džejmsa.

Sve to dovoljno je da mediji u SAD uveliko spekulišu o stvaranju nove "velike trojke", koja bi, čini se, bez većih problema pokorila NBA ligu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Saturday, 17.11.2018
01:22

Toronto prekida dominaciju vec ove sezone

avatar
JC\'90
Friday, 16.11.2018
19:03

Ne treba im Durant ako dodje Dejvis. Kuzma je odlican a bice jos bolji.

avatar
MultiMagic
Saturday, 17.11.2018
21:37

Kuzma jeste odlican, ali kada bi dosli i Dejvis i Durent, sto je u teoriji veoma moguce, (pitanje da li obojica zele da ih ljudi gledaju kao sto sada gledaju Voriorse, podozrivo jer su prejaki da nema vise gde da se pojacaju), postava Dejvis, Dzejms, Durent, Kuzma i jos jedan potpuno nebitan bek bi razmontirala sve zivo, tako da zasto da ne dovedu obojicu ako vec imaju mogucnost.

avatar
Red blood
Friday, 16.11.2018
18:11

Mislim da ce bez obzira na ovo era Golden Stejta zavrsiti ove sezone.Mnogo top igraca postaju free agenti,a verujem da ce Durent napustiti Woriorse.Svi zele da se bore za titulu..Lenard,Durent,Dejvis ako zatrazi trejd u finalnoj godini ugovora..gde god da bilo koji od njih predje,stvara tektonske poremecaje u ligi.A siguran sam da ce bar jedan od njih,po meni najpre Lenard zavrsiti u Lejkersima.

avatar
MultiMagic
Saturday, 17.11.2018
21:34

Najmanje sansi da postane Lejkers ima Lenard, on nimalo ne odgovara Lebronu, a i ne gotivi ga previse, skroz su 2 sveta, jedino sto ih vezuje je sto su obojica sjajni igraci. Ili AD ili KD su sigurno "jezerasi" od sledece godine, jer KD ce verovatno napustiti Voriorse sto bi znacilo da ce ili da pravi veliku trojku u Nju Jorku sa Porzingisom i jos jednim igracem, Bostonu sa Tejtumom plus jos jednom zvezdom ili ide u svoju drugu kucu, sto je LA, dok ce AD gledati po svaku cenu da napusti Orleans ako mu ne dokazu da mogu da se ozbiljno takmice, sto verovatno nece biti slucaj, plus ima istog agenta kao Lebron i rekao je da novac nije sve i da mu to nije prioritet kada su ga pitali o supermax ugovoru koji moze da dobije jedino u Orleansu, takodje Lejkersi imaju i novac i pikove i sto je najbitnije igrace koje mogu da ponude za njega, sto niko drugi nema. Lenardu savrseno odgovara Toronto i ako je pametan, ostace tamo, bice uvek u vrhu istoka, ponekad i u finalu lige i imace svoj tim.

avatar
BlueBoy84
Monday, 19.11.2018
08:19

Samo sto je durent mnogo , mnogo bolji i kompaktniji igrac , koji zna da se podredi ekipi.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 16.11.2018
17:17

Lebron i Dejvis sa trenutnim timovima ne mogu do titule. Mogli bi da se udruze, bilo bi zanimljivo.