Lejkersi našli zamenu za Kobija, navijači se nadaju da je Šek u pravu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 16.04.2016.
09:38
Izvor: Sportske.net

Šansa postoji, samo koliko je realna?

BETA/AP Photo/Sue Ogrocki
BETA/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Kobi Brajant je prošlost, Lejkersi ostaju sa najgorim skorom u istoriji, mladim timom i nadom da će privući neku veliku zvezdu.

Ko bi mogao da stigne u Los Anđeles narednog leta.

"Kevin Durant će igrati u Lejkersima sledeće sezone", zagolicao je Šekill O'Nil maštu navijača druge najtrofejnije franšize u NBA.

Durant postaje slobodan agent, sve su glasnije najave da odlazi iz Oklahome, videćemo da li bi mogao da završi u Lejkersima o čemu se nije pričalo do sada.

Koliko ozbiljno treba shvatiti Šeka? Jedni se smeju, drugi se nadaju da ima neke informacije, a sigurno da bi sa Durantom, priča o Lejkersima dobila sasvim drugačije obrise.

Neki izveštaji govore da će Durant razmotriti rodni Vašington, Njujork, Majami i Los Anđeles. Dakle, ne dolazi u obzir provincija, bilo košarkaška, bilo geografska. On je demantovao da je odlučio da ode, ali svakako da će Lejkersi učiniti sve da nađu možda i najbolju moguću zamenu za legendarnog Kobija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Saturday, 16.04.2016
22:24

Potpisu duranta, draftuju Simmonsa ili ingrama trejduju clarksona za okoafora i onda idemo showtime ponovo d russell - ingram -durant -randle -okafor a sa klupe nick young, lou Williams, Larry nance i bolji back-up centar od Roy drveta hibertta i play off je garantovan a možda nešto i više.

avatar
El Diablo
Saturday, 16.04.2016
18:59

Durantula da dodje u San Antonio!On Harden i mozda Vesbruk i ima da dominiramo NBA ligom!!

avatar
stevanstevan
Saturday, 16.04.2016
20:08

Njih trojica sada ne bi funkcionisali zajedno, moglo je pre, ali sada svaki hoce loptu za sebe, sto je normalno, ubice su. Vestbruk i Durent funkcionisu odlicno, to je dovoljno

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 16.04.2016
12:56

Fino,najslicniji Kobiju..... uzmu dobrog pika,KD i nekog centra i to ce biti skroz respektabilan tim