Lebronovo predavanje, Durantov poljubac, Bogdanova klupa najbolja u ligi...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 15.12.2017.
07:57
Izvor: Sportske.net

Lonzo Bol imao čas kod profesora Lebrona, Durant je džentlmen, Bogdanović sa saigračima vodi u jednoj kategoriji, ali Kingsima nema pomoći...

Epa/Michale Reynolds
Epa/Michale Reynolds

Povezane vesti

Posle dve nedelje pakla, kako je rekao Van Gandi, Pistonsi su pobedili. Sedam poraza u nizu, serija je prekinuta noćas protiv najgoreg tima lige, Atlante. Andre Dramond odličan, 12 poena, 19 skokova i 9 asistencija, najviše u karijeri, malo mu je nedostajalo za prvi tripl-dabl. A kada igra tako, onda Bobi ne dobija šansu.

Derbi grada je pripao Niksima, Kortni Li je sa 27 poena vodio Njujork do pobede u Bruklinu, 18 je postigao u drugom poluvremenu i nadoknadio poene Porzingisa koji je povredio tokom drugog dela. Ovo je tek druga pobeda za Njujork na strani, ali i druga ove sezone protiv Netsa.

Videli smo prvi duel Lebrona i Lonza Bola čiji je otac prozivao "Kralja" tokom prošlog leta. Lebron je dao neki savet klincu, mada nismo videli šta, s obzirom da je usta pokrio rukom, na terenu, nije imao milosti, novi tripl dabl, 25 poena, po 12 asistencija i skokova, Kavsi su opravdali ulogu favorita. Kod Lejkersa, Ingram 26 poena, Lonzo je ubacio 13, uz 11 asistencija.

Ko zna, možda sledeće godine budu saigrači, Lebron je pohvalio Lonzovu igru, inače napravio je 59. tripl dabl u karijeri i na večnoj listi na šestom mestu se izjednačio sa Larijem Birdom.

Sakramento se loše proveo u Minestou, domaćin je posle tri četvrtine završio posao, Bjelica je i dalje povređen. Bogdanović je odigrao čak 32 minuta, ubacio 9 poena, pogodio tri trojke, imao i 6 skokova i 3 asistencije. Ali, njegov tim nije našao rešenje za Taunsa, koji je uz 30 poena imao 14 skokova, vodi u ligi kada su dabl-dablovi u pitanju.



Inače klupa Sakramento je ponovo dala mnogo veći doprinos nego starteri, rezerve Kingsa vode u NBA kada su u pitanju poeni, ali to ne znači ništa, starteri su uglavnom, osim Rendolfa očajni.

I na kraju, Voriorsi nisu imali problema sa Dalasom, osma pobeda u nizu, 36 poena Duranta, 11 skokova i 7 asistencija, bez Karija i Drajmonda Grina, šampion je lako pobedio, imaju previše oružja za timove kakvi su Mavsi.

Dirk Novicki je ubacio 18 poena, posle meča smo čuli vesti da planira da odigra još jednu sezonu.

Durant je kao i 2012. u Oklahomi, poljubio jednu gospođu koja je dobila loptu u glavu posle lošeg pasa, ovoga puta nije on bio akter već igrači Dalasa, svejedno, KD je pritekao u pomoć.

Golden Stejt - Dalas 112:97
Minesota - Sakramento 119:96
Klivlend - LA Lejkers 121:112
Bruklin - Njujork 104:111
Atlanta - Detroit 91:105

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Friday, 15.12.2017
09:59

Zato je LeBron najbolji. nDace klincu savet, pomoci mu. Ali ce mu pre toga pokazati KO je sampion