LeBronove odevne kombinacije - Kada je najefikasniji?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.09.2015.
17:30
Izvor: Sportske.net

Za ljubitelje NBA lige i one koji pomno prate lik i delo LeBrona Džejmsa sigurno će biti interesantni podaci vezani za procente njegovog šuta u odnosu na raspored sportske opreme koju ima na sebi.

Beta/AP Photo/Ben Margot
Beta/AP Photo/Ben Margot

Povezane vesti

Tekuće Evropsko prvenstvo u košarci nalazi se u centru pažnje sportske javnosti ali čak i u takvim okolnostima NBA liga i dešavanja vezana za zvezde najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu moraju da dobiju određeni prostor.

Prethodnu sezonu u najjačkoj ligi na svetu obeležio je i povratak LeBrona Džejmsa u Klivlend Kavalirse ali Kralj nije uspeo da pomogne svom timu da se domogne titule pošto je Golden Stejt prosto bio nezaustavljiv.

Mnogo puta u prethodnoj sezoni vodile su se polemike vezane za učinak LeBrona Džejmsa u odnosu na sportsku opremu koju nosi na sebi. Čak je i sam LeBron pokretao rasprave vezane za to da li bolje igra kada na glavi nosi njemu svojstvenu traku, da li je precizniji kada mu je steznik na levoj ili desnoj ruci.

Precizni statističari pozabavili su se tim pitanjem i napravili grafik koji do tančina prikazuje učinak LeBrona Džejmsa u odnosu na izbor i raspored sportske opreme koju nosi na sebi.

Pogledajte procente, tiču se šuteva iz igre, za tri poena i sa linije penala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke