Lebronova nevolja se zove Bogdanović!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 21.04.2018.
09:08
Izvor: Sportske.net

Nikada pre "Kralj" nije bio u ovakvoj situaciji, Indijana vodi protiv Kavsa, Hrvat napunio Klivlend. Milvoki rasturio Boston, tenzija u Vašingtonu, Springstin se razlegao sa razglasa, Vašington smanjio protiv Kanađana!

EPA-EFE/DAVID MAXWELL
EPA-EFE/DAVID MAXWELL

Povezane vesti

Pisali smo i posle drugog meča, kada je sam pobedio Indijanu, Lebron neće moći u svakom meču da nosi Kavse na leđima. Noćas je ubacio 28 poena, imao 12 skokova i 8 asistencija, u meču na mali broj poena, Klivlend je pao u Indijani, Pejsersi vode sa 2:1.

Gosti su izgubili veliko vođstvo sa poluvremena, vodili su sa 57:40 i na kraju izgubili utakmicu.

Junak je bio Bojan Bogdanović, ubacio je 30 poena, od toga polovinu u poslednjoj četvrtini. Pogodio je sedam trojki, kada je šrst minuta pre kraja, ubacio pod faulom Kajla Korvera i dodao bacanje, Indijana se više nije osvrtala.

U finišu je Lov jedinim poenima u drugom poluvremenu smanjio na 91:90, Kolison je pogodio jedno slobodno bacanje, a očajnički šut Džej Ar Smita nije ušao, pobeda je ostala u Indijani. Stvari su veoma ozbiljne, četvrti meč bi mogao da bude preloman, ako Pejsersi dobiju imaće veliku prednost.

To bi mogao da bude neuspeh karijere Lebrona Džejmsa nikada nije gubio sa 2:1 u prvoj rundi plej ofa, niti je ikada ispao na početku doigravanja.

"Ne mislite valjda da ću da bacim saigrače pod autobus"
, rekao je "Kralj".

"Bio sam već u ovakvim situacijama", nije gotovo, dodao je posle poraza.

Vašington je ostao u igri, Džon Vol je ubacio 28 poena i imao 14 asistencija, vodio je prestonički tim do pobede protiv šampiona Istoka, Toronta.

Za razliku od prethodnih utakmica videli smo pravog Bredlija Bila, 21 od 28 poena dao je u prvom poluvremenu, bilo je dosta tenzija, Vizardsi su naterali Toronto na tuču i jurnjavu, plan koji njima više odgovara. Kanađani su napravili 19 grešaka, DeRozan je ubacio 23 poena, Lovri 19, ali posle igre na ivici fizičkog sukoba, i glasnog skandiranja "Americi", dok je sa razglasa išlo "Born in the USA", Brusa Springstina, Vašington je pokazao da se lako neće predati.

Baksi su dominirali protiv Seltiksa u trećem meču, smanjili na 2:1, nijednog trenutka nisu skidali nogu sa gasa. Vodili su 23 razlike na poluvremene, Midlton je ubacio 23 poena, uz 7 asistencija i 8 skokova, Adetokumbo je dodao 19 poena, klupa je dala pun doprinos. Milvoki je sjajno šutirao 57%, ubacili su 16 trojki, prava bitka je izostala, Boston nije imao šansu. Kod gostiju Mus Monro protiv bivšeg kluba 15 poena, 12 skokova, Rozira su spustili na 9, Horford je dao 16, ali jednostavno, sve je brzo bilo rešeno.

Milvoki - Boston 116:92 (1:2)
Vašington - Toronto 122:103 (1:2)
Indijana - Klivlend 92:90 (2:1)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sportski
Saturday, 21.04.2018
12:21

Bice neizvjesne sve play off serije na istoku, mozda Philla moze rijesiti u manje od 6/7 meceva. Na zapadu jedino Utah Oklahoma, u ostala tri meca vec se znaju pobjednici.

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 21.04.2018
11:04

Momak je strasan igrac. Uvek mi ga ie bilo zao kad ga vidim u reprezentaciji Hrvatske medju onim panjevima...

avatar
bagra
Saturday, 21.04.2018
10:46

Isprosipa ih covek, svaka cast