Lebron u Kobijevu čast, deset godina posle!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 13.09.2020.
08:43
Izvor: Sportske.net

Lejkersi se noćas vratili tamo gde pripadaju velikom istorijom...

AP Photo/Mark J. Terril
AP Photo/Mark J. Terril

Povezane vesti

Lebron Džejms ništa ne prepušta slučaju. Od početka je terorisao odbranu Hjustona, pogodio prva četiri šuta, ubacio 11 poena u prvoj četvrtini. Završio je sa 29 koševa 11 skokova, 7 asistencija i 2 ukradene lopte. Entoni Dejvis je ubacio 13 poena, ali je završio veliki posao u reketu, niska postava Hjustona imala je dosta problema, na kraju, ubacili su 96 poena.

Ponovila se serija protiv Portlanda, nakon gubitka prvog meča, Lejkersi su dobili četiri utakmice u nizu i bez problema se plasirali u narednu rundu.

Dominacija protiv Teksašana najbolje se videla u odbrani, Hjuston je posle tri četvrtine dao samo 69 koševa. Jednostavno za nešto više nije im bio samo potreban Harden koji je ubacio 30 poena, ali je bio tih u ovoj seriji, već mnogo bolja odbrana, za šta, pokazalo se još jednom, nisu sposobni.

Lejkersi su posle deset godina i zadnje Kobijeve titule ponovo u finalu Zapada.



Čekaju rivala, komšije Klipersi vode protiv Denvera 3:2, večeras od 19 časova je šesti meč, Klipsi nikada nisu stigli do finala Zapada, nadajmo se da će Jokić odložiti odluku oko drugog putnika u završnicu Zapada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke