LeBron stavio Bjelicu na poster, pa na društvenim mrežama ostavio opis koji se našem košarkašu neće svideti!

Autor: Nikola Miloradović
subota 16.11.2019.
13:32
Izvor: Sportske.net

Kome se to Džejms sveti?

Beta/AP Photo/Jeff Chiu
Beta/AP Photo/Jeff Chiu

Povezane vesti

Lejkersi su savladali Sakramento Kingse, LeBron je imao svoje veče, koje je krunisao jednim od najboljih zakucavanja ove sezone i to preko Nemanje Bjelice, možete ga pogledati OVDE.

Kako se u žargonu kaže, stavio ga je na poster, ali to mu nije bilo dovoljno, pa je čitavo zakucavanje slikovito opisao na društvenim mrežama.

"Želeli ste da vidite mrtvo telo? I ja, pa sam ga ostavio da stoji! Ha!", napisao je Džejms na "Instagramu", uz fotografiju zakucavanja.

U nastavku je napisao i "sezona osvete", a sudeći po ovakvim objavama Džejms je rešen da ove sezone svima pokaže od čega je.

Bjelica mu se verovatno samo našao na putu...



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevilSRB
Saturday, 16.11.2019
17:12

Bjelica ovo i zaslužuje. Nije mi jasan njegov potez. Ako si hteo da ga blokiran, skoči. Ako si hteo faul u napadu, stani ispred i iznudi ga. Ovako je samo stao i ulepšao zakucavanje. Prepreka bez ikakvog ometanja. Zakucavanje ništa posebno osim tih njihovih krila koji uvek ispuštaju posle ovakvih "majstorija".

avatar
Max 20 karaktera
Saturday, 16.11.2019
16:47

Bjelica mu nije nista uradio, a ovaj monstrum napucani ko neki king kong,samo jos da je kreno da udara pesnicama u grudi.