Lebron se iznervirao na Barklija: "On je loš momak, nisam ja pljunuo devojčicu"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 31.01.2017.
19:44
Izvor: Sportske.net

Lebron Džejms je čuo šta je Čarls Barkli govorio o njemu na televiziji, poprilično je bio iznerviran.

Beta/AP Photo/Tony Dejak
Beta/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Jedan od stručnih konsultanata na televizijama u SAD-u kada se radi o NBA ligi jeste i Čarls Barkli koji nema dlake na jeziku i koji često zna da uvredi druge košarkaše.

Među uvređenima se našao i Lebron Džejms.

"Ovo je neadekvatno, cmizdrav je. Klivlend mu je dao sve što je hteo. Ima najveću platu u istoriji NBA lige. Hteo je Džej Ar Smita, dobio ga je. Hteo je Šamperta, doveli su Korvera. On je najbolji igrač na svetu. Želi li on sve najbolje igrače, da li on ne želi da se takmiči?", rekao je Čarls Barkli, proslavljeni NBA košarkaš.

Nije izostao odgovor Lebrona Džejmsa.

"Da li on ima kredibilitet jer je na TV-u?", bilo je prvo pitanje Lebrona Džejmsa.

"Pravi je hejter, ne može on tek tako da me ne poštuje. Nisam ja taj koji je pljunuo u devojčicu. Nikada nisam imao neplaćen račun u Las Vegasu. Sve što sam ja uradio u svojoj karijeri u NBA ligi je bilo u redu. 14 godina, nikada nisam bio u nevolji. Poštuj igru", rekao je Lebron.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dario Hubner
Wednesday, 01.02.2017
23:45

Cenim Carlsa kao borbenog,sjajnog kosarkasa,ali ne znam sto on bas ovo komentarise.U Finiksu su mu dovodili sjajne igrace po njegovom naredjenju,pa nista nije uradio.U Hjuston je otisao da osvoji tu titulu sa Klajdom,Hakimom,i nije uspeo.Dosta se slici sa Lebronom.Vukao je Filadelfiju bukvalno sam do finala konferencije,tako je i Lebron Klivlend 2007.godine.

avatar
Billionaire
Tuesday, 31.01.2017
22:52

Postuj , a ne pljuj! Lebron je trazio respektabilne kosarkase, nikakve superstarove!

avatar
Di Magia
Tuesday, 31.01.2017
21:20

Lebron je jedan od najboljih igraca danasnjice, al ovo sto je Barkli rekao je tacno...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 31.01.2017
21:30

Zanimljivo da Barkli pljuje LBJ zbog Korvera od 35 godina a ne Durenta i GSV!? LeBron uz sebe ima krstenog Irvinga i polutku Lava dok u GSV igraju Grin, Tomson, Kari i Durent, to mu ocigledno ne smeta! Ni Dzordan nije imao levate za saigrace, imao je i on odlicnih saigraca..

avatar
Di Magia
Wednesday, 01.02.2017
13:24

Slazem se sa tobom... Ali GSW je godinama gradio ekipu... Tompson, Kari, Grin i Barns su bili tu... Livingstonu su spasili karijeru .. Majami je najpre doveo LJ zatim Bosa...Pa kad su prve godine izgubili od Dalasa u finalu doveli su i Rej Alena i Rasar Luisa i druge dobre sutere... Naravno da je MJ imao ekipu iza sebe... Niko to ne osporava...Ali LJ dobija igraca bukvalno kojeg pozeli... Dirk Nowicki prosle sezone kaze upravi da dovedu nekog igraca kako bi ekipa bila konkurentna a klub dovede samo Barnsa i raspalog boguta...

avatar
Red blood
Wednesday, 01.02.2017
08:35

Sve ok ali POLUTKA Lav?nNemoj tako druze.nTaj Lav je zabijao 26,27 poena svako vece pre Klivlenda,a i sada bi da nije treca violina.nLav je strasna napadacka opcija.nOstalo sto si pisao je u redu.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 31.01.2017
20:48

Bravo za LeBrona sto je onom ljigavom Barkliju sasuo sve u facu! Debil matori.. Voleli mi LeBrona ili ne, moramo postovati coveka jer to kao jedan od najboljih kosarkasa u istoriji svakako zasluzuje!

avatar
babaroga
Wednesday, 01.02.2017
13:48

Pa ipak taj Barkli spada u 10 najboljih svih vremena. Ne zaboravi da su zbog njega razmisljali o uvodjenju zabrane igranja ledjima duze od nekog vremena. Kao sto su uveli tri sekunde zbog Dzabara:D Sta sve amerima padne na pamet:D