Lebron sa devet života!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.04.2018.
09:09
Izvor: Sportske.net

Možda i ključni meč serije, Kavsi vratili brejk. U prestonici bez sreće za Kanađane...

Beta/AP Photo/Michael Dwyer
Beta/AP Photo/Michael Dwyer

Povezane vesti

Prvi put u seriji Lebron je imao pravu pomoć, Klivlend je vratio brejk i poravnao na 2:2.

"Kralj" Džejms je sasuo uobičajenih 32 poena, imao je i 13 skokova i 7 asistencija, ali za razliku od prethodnih mečeva, gosti iz Ohaja su imali još raspoloženih igrača.

Probudio se Kajl Korver, promašio je prva četiri šuta, ali onda u ubacio četiri trojke, i to u odlučujućim trenucima. Iskusni šuter u dva od tri prethodna meča serije nije pogodio ništa.

Džejms i Korver su poenima u finišu odveli Kavse na +6, i iako je Oladipo pogodio trojku, do kraj su gosti sačuvali dragocenu pobedu.

Klivlend je iskomplikovao stvari iako su dobro igrali u prvom poluvremenu, ali su kao i obično bili očajni u trećoj četvrtini. Ovo je inače 100. meč u plej ofu u kome je Lebron postigao 30 i više poena.

Sabonis je sa klupe dao 19 poena za Pejserse, Bogdanović 12, uz loš šut, ispromašivao se Oladipo, nisu dobro šutirali ni bacanja, sada se serija vraća u Ohajo.

Izjednačio je i Vašington, ponovo su Vol i Bredli Bil nadigrali Toronto, dobili su drugo poluvreme sa 19 razlike, Kanađani su prokockali +14. Vol je ubacio 27 poena, imao 14 asistencija, Bil dodao 31 poen. Iako je Bil morao zbog šest penala ranije iz igre, Vol je postigao 10 od poslednjih 14 koševa za domaće i priveo meč kraju. Svih pet startera Vašingtona je završilo sa dvocifrenim učinkom, trojke su šutirali preko 40%.

Kod Kanađana nedovoljan DeRozan sa 35 poena.

U matine utakmicama, San Antonio je izbegao "metlu" protiv Voriorsa, dok je u trileru Adetokumbo doneo pobedu Baksima protiv Bostona.

Indijana - Klivlend 100:104 (2:2)
Vašington - Toronto 106:98 (2:2)
San Antonio - Golden Stejt 103:90 (1:3)
Milvoki - Boston 104:102 (2:2)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke