Lebron povredio golferovu ženu, čiča Kobi zakucao!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.12.2015.
09:01
Izvor: Sportske.net

Na programu tri meča, jeziva scena u Klivlendu, u stradanjima Lejkersa Brajant jedina svetla tačka.

BETA/AP Photo/Gerald Herbert
BETA/AP Photo/Gerald Herbert

Povezane vesti

U noći u kojoj je Džeremi Lin podsetio na one čudesne dane u Niksima, Šarlot je uspeo da sruši Toronto u produžetku. Plej Hornetsa je u tek drugom startu za klub ubacio 35 poena i sjajno zamenio bolesnog Nikolasa Batuma.

Domaćin je umalo prokockao pobedu, vodili su sa +16 u drugom poluvremenu, ali je u poslednjem periodu Kajl Louri ubacio 13 od svojih 20 poena i vratio Kanađane u igru.

Oni su mogli da pobede, da posle ukradene lopte nisu odmah zatražili tajm aut u poslednjim trenucima regularnog dela. Naime, pošto je signaliziran tajm-aut, DeRozan je pogodio šut,

U produžetku, tačnije poslednjem minutu overtajma, Hornetsi su serijom 10:3 stigli do pobede.

Kavsi su u derbiju dobili Oklahomu, a više od pobede pamtiće se strašan sudar Lebrona Džejmsa koji je završio u krilu golferove žene. Nemojte se smejati, ona je iznesena na nosilima iz arene, u pitanju je supruga poznatog šampiona u golfu Džejsona Deja. Lebron je bio veoma zabrinut, ali mu je ona sa nosila poručila da će biti dobro.



Inače, "Kralj Džejms" je odigrao sjajnu partiju, sa 33 poena, 11 asistencija i 9 skokova bio je ključ u tesnoj pobedi Klivlenda.

Durant i Vestbruk su iskombinovali 52 poena, nedovoljno za trijumf u Ohaju, iako je Tander bio na +4 na početku poslednjeg perioda. Tada je Kevin Lov pogodio dva teška šuta i posle toga je Klivlend okrenuo stvari na svoju vodenicu.

U Holivudu, tragični Lejkersi su pretrpeli 22. poraz u sezoni. Nije bilo loših emocija između Hauarda i Brajanta, nekoliko puta su razmenili šale na terenu, ali je pobednik ovog meča bio poznat pre nego što je počelo. Harden je ubacio 25 poena, Hauard dodao 16, uz 15 skokova, ovo je druga pobeda Hjustona nad Lejkersima u poslednjih šest dana.

Na drugoj strani je Brajant postigao 22 poena, zakucao prvi put ove sezone što je izazvalo ovacije na tribinama. On je inače u poslednje tri sezone u kojima muči muku sa povredama zakucao samo osam puta.



Rezultati:

Šarlot - Toronto 109:99 pr.
Klivlend - Oklahoma 104:100
Lejkers - Hjuston 87:107

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Juventusa
Friday, 18.12.2015
17:39

najveca glupost ikad, treba napraviti malo vise prostora oko parketa zbog ovakvih situacija. Kosarka se vidi i sa 2 metra iza njenog sedista..

avatar
smallvile
Friday, 18.12.2015
10:39

haha bitno da se muz sklonio a nju ko tera da sedi u prvom redu kad ne zna :)