Lebron - Potpisano, overeno, ima i pečat!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 10.07.2018.
12:44
Izvor: Sportske.net

Više nema nikakve brige...

Instagram Los Angeles Lakers
Instagram Los Angeles Lakers

Povezane vesti

Zvanično, Lebron Džejms je danas postao igrač Los Anđeles Lejkersa, klub je objavio detalje sa potpisivanja ugovora kao i prvu sliku "Kralja" u novom dresu.

Ovo će posle Klivlenda i Majamija biti treći klub za jednog od najboljih igrača u istoriji.

On je potpisao ugovor u prisustvu agenta Riča Pola i Roba Pelinke iz Lejkersa. Radi se o ugovoru na četiri godine vrednom 153 miliona dolara.

Lebron je samo prvo pojačanje za tim koji je 16. puta osvajao prsten, sada se, kako se priča Lejkersi okreću dovođenju još jednog superstara, verovatno Kavija Leonarda iz San Antonio Sparsa.

Stigli su već Rondo, Džaval MekGi i Lens Stivenson, uz mlade igrače poput Bola, Kuzme, Ingrama i Džoša Harta, kao i Koldvel-Poupa, Lejkersi već imaju odličan tim, ali za nešto više ovog i narednog leta su im potreben super zvezde.

Pola Džordža nisu ni kontaktirali, što znači da imaju nešto drugo na umu, ali Sparsi traže dve mlade zvezde za "Kandžu" Leonarda, na šta će Medžik Džonson koji je Lebrona nazvao najboljim košarkašem planete teško pristati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PSG SILOM
Tuesday, 10.07.2018
17:55

A gde je pečat ahah

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 10.07.2018
14:02

Samo me interesuje dinamika Lance Stevenson - LeBron James na treningu. Ili je Bron shvatio da mu treba antiteza za Draymond Green-a

avatar
Nator
Tuesday, 10.07.2018
16:21

Prije ci biti da se kolje sa Draymondom :))

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 10.07.2018
18:33

Pa to ti pricam, doveo ga je da ima ko da se bije sa Greenom ali poenta je kako ce to izgledati iz dana u dan na treningu znas vec njih dvojica i istorija ..