Lebron poslao poruku Trampu i Americi, nesuđeni "Partizanovac" sipao trojke!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 18.12.2017.
08:29
Izvor: Sportske.net

Lebron je ima šta da kaže par milja od Bele Kuće, a usput je zabeležio novi tripl-dabl. Crnogorac i Hrvat odlični, ali bez efekta. Bobi sve, po običaju, gledao sam klupe...

AP Photo/Nick Wass
AP Photo/Nick Wass

Povezane vesti

U danu koji je obeležila sjajna partija Bogdana Bogdanovića, odigran je još jedan matine. Detroit je srušio Orlando i pored nove sjajne partije Nikole Vučevića. Crnogorac je ubacio 24 poena, imao 14 skokova i 7 asistencija, ali je pobeda ostala na severu.

Pistonsi su odlično šutirali, ubacili 17 trojki što im se gotovo nikad ne dešava, Redži Bulok je postigao 20 poena, rekord karijere. Bilo je +17 na poluvremenu, prednost je rasla, ali je Orlando u sjajnom poslednjem periodu uspeo da se spusti na -5. Ipak, nesuđeni igrač Partizana, Mario Hezonja koji je ubacio 28 poena, od toga 8 trojki je promašio šut kojim bi se tim spustio na jedan posed, pa je Detroit priveo posao kraju.

Hezonji je ovo inače bio rekord karijere!



Boban Marjanović nije dobio šansu.

U noćnom terminu, Klivlend je nastavio strašnu seriju, slavili su u prestonici. Za Lebrona nema stajanja, 20 poena, 15 asistencija, 12 skokova, novi tripl-dabl, iako je bio očajan u prvom poluvremenu.

Šalio se da je promenio dve različite patike, na kojima je pisalo "Jednakost", poruka je jasna, meč je igran na par kilometara od Bele Kuće.

"Mi smo sjajna zemlja i nikada ne smemo da dozvolimo da nam jedna osoba diktira to koliko smo dobri i moćni"
, rekao je neverovatni Lebron koji je timu doneo 18. pobedu u 19 mečeva. Ovo je bio sudar dva tima koji vode u svojim divizijama, na početku poslednje četvrtine je bilo nerešene, ali su Džejms i Lov prelomili. "Kralj" je bio samokritičan i pored novog tripl-dabla, kaže da je izgubio previše lopti, da je bio negledljiv u prvom poluvremenu, ali kako okreneš on je noćna mora za Vizardse. Kada su ih Kavsi tukli početkom novembra, ubacio im je 57 poena.

Indijana je dobila u Bruklinu, Oladipo je sa 26 poena predvodio Pejserse. Domantas Sabonis dodao 17 sa klupe, oba tima su promašivala, zanimljivo kada su prvi put igrali ove sezone, videli smo poplavu poena i pobedu Indijane 140:131. Pejsersi su dobili Netse pet mečeva u nizu, i imaju odličan skor protiv ovog tima u poslednjih četiri godine 13-4.

Rezultati:

Vašington - Klivlend 99:106
Bruklin - Indijana 97:109
Detroit - Orlando 114:110
Toronto - Sakramento 108:93

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Berba9
Monday, 18.12.2017
19:39

kako mi idu na zivce ovi sportisti koji o svemu imaju misljenje, a cesto nemaju pojma o cemu pricaju uopste

avatar
DR DRE
Monday, 18.12.2017
11:05

Boban je igrao sedam desetinki. Verovali ili ne, toliko je proveo na parketu.

avatar
DR DRE
Monday, 18.12.2017
09:39

Eh, da je samo on nesudjeni Partizanovac...