Lebron pobedio, Jokić ga naljutio, MVP je kod šampiona!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 18.02.2019.
08:24
Izvor: Sportske.net

Lebronov tim posle preokreta slavio 178:164. Nikola Jokić imao nekoliko zapaženih poteza, jedan se baš i nije svideo zvezdi Lejkersa. Kao i uvek mnogo atraktivnih akcija, odbrane nisu postojale...

AP Photo/Gerry Broome
AP Photo/Gerry Broome

Povezane vesti

Lebronov tim je režirao preokret, mada se činilo da će Grk i njegovi "pikovi" kreirati iznenađenje. Predvođeni Adetokumbom oni su postigli 53 poena u prvoj četvrtini i bili na +13 na poluvremenu.

Kris Midlton je sa klupe dao 17 poena u prvom delu, u nastavku u jednom trenutku su bili na +20.

Ali onda je usledio furiozan preokret, na kraju Durant je za Lebronov tim dao 31 poen i drugi put u karijeri uzeo MVP trofej.

Nije bio najefikasniji, Adetokumbo je ubacio 38 poena, promašio samo šest puta, Pol Džordž je dodao 20, videli smo kao i obično niz sjajnih poteza, Kari je zakucao u svom rodnom gradu, Lebrnov tim je sasuo 35 trojki, to je na kraju odlučilo. Nikola Jokić kod poraženih 6 poena i 9 skokova, na Ol-Star debiju je dobio 13 minuta, Vučević igrao nešto više od 11, 4 poena, 5 skokova. Jasno, ipak su bili u drugom planu na svojoj prvoj Ol-Star utakmici, biće vremena i prilike.

Jokić je jednom zakucao, istrčao kontru za "tačdaun", nadmudrio Lebrona, kome se to baš nije svidelo.

Novicki je dobio ovacije, pogodio je za četiri minuta sve tri trojke, na drugoj strani Dvejn Vejd u svom poslednjem pojavljivanju na meču svih zvezda, 7 poena za desetak minuta. Kod pobednika, jedino je manje igrao povređeni Entoni Dejvis.

Na kraju, zabava u prvom planu, odbrane nisu postojale, ali planeta je videla zaista mnogo fantastičnih poteza i ono najbolje od košarke.



A sada prave stvari, slede odlučujući meseci u trci za plej of i onda kruna svega doigravanje. Igrači će imati nekoliko dana pauze, a liga se nastavlja u četvrtak.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Monday, 18.02.2019
11:19

Ono sto je planeta videla je non-stop sutiranje trojki sto i nije zanimljivo da se gleda.