Lebron konačno zaustavljen, "starci" objasnili Bogdanu kako se to radi!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.12.2017.
07:42
Izvor: Sportske.net

Baksi prekinuli seriju Kavsa, Bogdanović u petorci zamenio Kartera, nije se proslavio, ali ima od koga da uči...

Beta/AP Photo/Tony Dejak
Beta/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Starci su pokazali Bogdanoviću i ostalima kako se to radi. Zek Rendolf je ubacio 27 poena, Vins Karter odigrao sjajnu kameo rolu u finišu, Sakramento je dobio Filadelfiju u gostima. Rendolf je odmarao u Kanadi u prošlom meču, sada se vratio i pokazao da doživljava drugu mladost u timu iz Kalifornije.

Embid je propustio još jedan meč, bez njega Siksersi su potpuno drugačiji tim. Badi Hild je odigrao odličan meč za goste, pogodio ključne šuteve, završio sa 24 poena.

Kod domaćina, Benu Simonsu je asistencija nedostajala za tripl-dabl.

Bogdanović je bio u startnoj petorci, ispromašivao se, završio sa osam poena, tri asistencije i jednim skokom.

Seriji Klivlenda je kraj, zaustavili su ih Baksi i pored toga što je Lebron ubacio 39 poena. Milvoki nije uspeo da izgubi pobedu kao nekoliko puta ove sezone, umalo da prokockaju +20, ali su Toni Snel i Adetokumbo nekako sačuvali pobedu domaćima. Grk je uz 27 poena, imao 14 skokova i 8 asistencija.

Ovo je bio emotivni rastanak Dvejna Vejda sa "Bredli Centrom" dvoranom koja odlazi u istoriju. On nije igrao za Milvoki, ali jeste za koledž Market koji je sa Baksima delio ovu dvoranu.

Vizardsi su prizmeljili Pelikanse i pored 37 poena Entonija Dejvisa. Vol je ubacio 18, uz 10 asistencija za Vizardse, Bredli Bil 26, pobeda je ostala u prestonici, presudila je sjajna treća četvrtina domaćih, serija 26:5, posle koje za Nju Orleans nije bilo nade.

Milvoki - Klivlend 119:116
Vašington - Nju Orleans 116:106
Filadelfija - Sakramento 95:101

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke