LeBron besan zbog trejda, reagovao i Entoni Dejvis

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.02.2019.
11:30
Izvor: Sportske.net

"Kralj" se oglasio na društvenim mrežama.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Potpuni haos u NBA ligi poslednjeg dana za trejdove, razmene su moguće do večeras u 21h (CET), OVDE pročitajte šta se sve izdešavalo do sada i šta nas očekuje.

Jedan od trejdova koji je šokirao mnoge je i razmena između Dalasa i Sakramenta.

Mavsi su dobili Džastina Džeksona i Zeka Rendolfa, dok je put Sakramenta otišao Herison Barns.

Da stvar bude još gora, bivši krilni košarkaš Golden Stejt Voriorsa je za trejd saznao tokom utakmice protiv Šarlota.

Upravo zbog toga, na društvenim mrežama se oglasio i najbolji košarkaš današnjice LeBron Džejms.

On je izrevolitran zbog činjenice da mediji razapinju igrače kada zatraže trejd, dok nemaju šta da kažu na poteze klubova, poput ovog.

"Znači ovo je bilo kul jer oni moraju da urade šta je dobro za franšizu, zar ne? Trejdovali su ovog čoveka dok je bukvalno igrao i nije imao pojma šta se dešava.

Ne zanima me ko ga je trejdovao, jer to je posao i moraš da radiš ono što misliš da je najbolje, ali ja samo hoću da način na koji se neke stvari rade postane realniji, da se promeni, a ne da kada igrač želi da bude trejdovan ili da promeni franšizu on bude sebičan i nezahvalan igrač, a kada te trejduju, otpuste, odstrane, to je onda najbolje za njih.

Ja se slažem sa oba, zaista, ali nazovimo stvari pravim imenom
", napisao je LeBron Džejms.

Interesantno je da su LeBronovi Lejkersi upravo u centru pažnje kada su trejdovi u pitanju, ponudili su Pelikansima šest igrača i pikove za Entonija Dejvisa, ali za sada se ništa ne dešava.

Stvari je podgrejao i Entoni Dejvis, koji je još jednom dokazao da ima veliku želju da zaigra za Lejkerse, kako je pomenutu objavu na "Instagramu" obeležio da mu se sviđa ("lajkovao").


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
biTan
Thursday, 07.02.2019
14:04

Pa jednostavno,onaj koji ti daje milione ima pravo da te makne ili dovede kada pozeli... samo ne znam koliko je ovo pametno za Sacramento,Barns ima stvarno jak ugovor,mozda bolje da je Divac sacekao leto i doveo neku zvezdu,Barns je dobar kosarkas,ali cini mi se da godisnje ima oko 20+ miliona platu...